Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:31, 22. 1. 2020.

| Sport

Stonoteniski superligaši iz Niša nastavljaju sezonu

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Stoni tenis Josip Kolumbo
Pohod na titulu; foto: Vanja Keser

Gotova je zimska pauza u najjačoj srpskoj ligi za stonoteniserke, a niški predstavnik u ovom takmičenju prvi meč u drugom delu sezone odigraće u četvrtak, 23. januara, kada će gostovati ekipi Unirea u Uzdinu. Iz tabora kluba Josip Kolumbo poručuju da je cilj u prolećnom delu sezonu isti kao i ranije - da ostanu prvi ili drugi na tabeli.

A za to im je potrebno samo da sačuvaju već stečenu prednost, pošto je niška ekipa prva, sa dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Novi Sad. Završetak osnovnog dela Superlige bitno je završiti na nekoj od prve dve pozicije, kaže trener Dušan Popović, jer će im to omogućiti povlašćeni položaj u plej-ofu.

Nastavljamo gde smo stali, očekujem veliku borbu za prvo mesto. Nama je najbitnije da na kraju osnovnog dela budemo prvi ili drugi i tako imamo pol poziciju za plej-of. Protiv Uniree očekujem pobedu i nove bodove - jasan je Popović.

Niški sastav ne zna za poraz ove sezone, pa drži lidersku poziciju u Superligi, dok Unirea ima četiri pobede i pet poraza, što je učinak koji ju je smestio u donji deo tabele - na 6. mesto.

Početak utakmice u Uzdinu zakazan je za 15 sati.


Železničar dočekuje Partizan

Dan kasnije, sa zimskim odmorom završiće i muški predstavnik Niša u Superligi - Železničar. Za razliku od koleginica, oni će igrati na svom terenu, u Stonoteniskom domu, gde će dočekati Partizan.

"Želja" je šesti na tabeli, sa pet pobeda i četiri poraza, dok su Beograđani "fenjeraši", pošto nijednom u dosadašnjih devet kola nisu uspeli da slave.

Meč je zakazan za petak, 24. januar od 17 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: