Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:38, 27. 6. 2017.

Štoper iz Inđije pojačao Radnički

Igrači Radničkog na Čairu Mrkić, Kojić, Noma Superliga počinje 22. jula, kada će Radnički gostovati Crvenoj zvezdi; foto: Vanja Keser

Nakon što je niški Radnički ostao bez dva bitna defanzivca Radoša Bulatovića i Miloša Živkovića, jedno mesto popunjeno je 23-godišnjim Vladimirom Simunovićem, potvrđeno je u fudbalskom klubu. Štoper do sada nije imao superligaškog iskustva, a sa Nišlijama je potpisao trogodišnji ugovor.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • niš

    13:14 // 27. 6. 2017.

    A zašto gledate na dovođenje ovog dečka kao na štopera iz druge lige a ne kao na štopera koji ima 14 nastupa za kadetsku reprezentaciju Srbije? I jedno i drugo je činjenica, sve zavisi od pogleda. Mlad, ima 23 tek. Meni je ok pod uslovom da vrate Žileta kao što se planira i da dovedu još jednog iskusnog. Treba kritikovati ali nekada ga stvarno preterate.

    • Piksi C.

      09:19 // 28. 6. 2017.

      I Stefan Ilić beše reprezentativac takve vrste. Samo primećavam ;)

  • Sasa

    12:35 // 27. 6. 2017.

    Ovo nisu pojacanja jer igraci koje treba da zamene su daleko bolji od ovih koji dolaze ako nista drugo imali su superligasko iskustvo koje ovi nemaju.Ovo je nazadovanje u odnosu na ono sto smo imali prosle sezone a ne pojacanje.Ako ne dovedemo neko pravo i ozbiljno pojacanje nazalost ceka nas grcevita borba za opstanak.Otisli su nam najbolji igraci(Kojic,Caki,Bulatovic itd) a dolaze trecepozivci.

    • Aca

      15:43 // 29. 6. 2017.

      Da i snagu za jedno poluvreme!

  • Ivan

    12:22 // 27. 6. 2017.

    Da rezimiramo. Ostali smo bez oba golmana, napadaca, kompletnog stoperskog tandema sa sve izmenama i pola veznog reda a doveli smo golmana iz Slovenije ciji je klub ispao u drugu ligu i stopera iz nase druge lige koji nikad nije igrao u superligi. To se zovu pojacanja u Radnickom?

  • Aperkat

    19:37 // 27. 6. 2017.

    Jos ne cusmo,nijednom,novog trenera,u medijima,dali je zadovoljan,kako mu se cini situacija sa igrackim kadrom,kakav sistem igre zagovara...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: