Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Streljački klub Lukanjac Pirot

  • streljastvo

    Strelci iz Pirota najbolji u Kupu Srbije

    Na strelištu u Pančevu najbolji u Kupu Srbije u gađanju serijskom vazdušnom puškom u ekipnoj konkurenciji bili su takmičari Streljačkog kluba Milorad Mančić Lukanjac iz Pirota. Strelci iz Vranja bili su četvrti.

    detaljnije
  • seniorke-E-Foto-Nikola-Maric

    Piroćanci dominirali na Prvenstvu Srbije serijskom vazdušnom puškom

    Takmičari pirotske družine Milorad Mančić Lukanjac osvojili su titule u sve četiri ekipne kategorije na Prvenstvu Srbije serijskom vazdušnom puškom, koje je održano u Gornjem Milanovcu.

    detaljnije
  • Tiha Todorović

    Piroćanka osvojila Kup Srbije u streljaštvu

    Najveće iznenađenje finalnog turnira kupa Srbije napravila je Piroćanka Tiha Todorović koja je kao zamena došla na ovo takmičenje u streljaštvu, bila najpreciznija u gađanju vazdušnom puškom i tako se okitila najsjajnijim odličjem. Članica pirotskog kluba Milan Mančić-Lukanjac uspela je da pobedi i pored toga što je na finalni turnir došla kao druga zamena, nakon što su 2 takmičarke otkazale. 

    detaljnije
  • 490x370-62113-10200182338333892-1465219007-n.jpg

    Tiha Todorović osma u Evropi

    Članica pirotske Streljačke družine Lukanjac Tiha Todorović osvojila je osmo mesto na Evropskom prvenstvu u Odenzeu u Danskoj.

    detaljnije
  • 62113-10200182338333892-1465219007-n.jpg

    Tiha Todorović na EP

    Članica pirotske Streljačke družine "Lukanjac“ Tiha Todorović otputovala je danas sa reprezentacijom na Evropsko prvenstvo koje se održava u danskom gradu Odenzeu.

    detaljnije
  • Novi uspeh Tihe Todorović

    Mlada reprezentativka u streljaštvu iz Pirota osvojila drugo mesto ekipno na Prvenstvu jugoistočne Evrope za mlade u gađanju vazdušnom puškom.

    detaljnije
  • Pirot: sklonište kao streljana

    Ministarstvo prosvete dalo saglasnost za početak izgradnje dvonamenskog skloništa u dvorištu OŠ "Vuk Karadžić" u Pirotu. 

    detaljnije
  • Zlato za Tihu Todorović

    Tiha Todorović iz Streljačkog kluba Lukanjac osvojila zlato u drugom kolu Kupa Srbije vazdušnom puškom za mlađe juniore i juniorke.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: