Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Streljana u Nišu

  • 1639050590629

    Obrušio se deo nekadašnje streljane na ulicu u centru Niša

    Deo zgrade stare niške streljane koja se nalazi u prometnoj ulici u centru grada obrušio se, a kako će problem ovog objekta koji propada biti rešen još nije poznato jer je u toku proces restitucije i sada, zakonski, nikome ne pripada.

    (11) detaljnije
  • streljastvo

    Juniori se u Nišu bore za titule šampiona Srbije u streljaštvu

    Prvenstvo Srbije standardnim vazdušnim oružjem u juniorskoj konkurenciji biće održano tokom vikenda, 13. i 14. februara, u streljani u SC "Čair“, otvorenoj krajem 2019. godine. Prijavljeno je 146 strelaca iz 33 kluba, koji su pravo učešća na državnom šampionatu stekli ispunjavanjem normi na regionalnim prvenstvima.

    (1) detaljnije
  • streljana otvaranje, nis, 16 jun 2020, foto ljubica jocic 5

    Nova streljana u Nišu i zvanično otvorena

    Iako su u novoj streljani, čija je izgradnja počela novembra 2018. godine, održana već dva nacionalna takmičenja, zvanično otvaranje ovog sportskog objekta u Čairu sa ministrom sporta Vanjom Udovičićem održano je sedam meseci od kada su je strelci isprobali. Prema planu, kako kaže Lidija Mihajlović iz Streljačkog kluba Niš 1881 , u ovoj streljani će se održavati brojna državna i internacionalna takmičenja, a očekuje se i da se članovi reprezentacije spremaju u njoj za Olimpijske igre u Tokiju 2021.

    (13) detaljnije
  • Pistolj zene

    Zorana Arunović ubedljiva u Nišu u finalu Kupa Srbije

    U finalu Kupa Srbije standardnim vazdušnim oružjem koje je za vikend održano u niškoj streljani u pojedinačnoj konkurenciji su se najsjajnijim odličjima okitili Andrea Arsović (Partizan) i Stevan Jovanović (Čika Mata) koji su pucali iz puške, a Zorana Arunović (Olimpik 011) i Duško Petrov (Aleksa Dejović) u konkurenciji pištolj. Nova streljana u Čairu otvorila je vrata najboljim strelcima dok radovi za izgradnji ulaze u finiš i čeka se upotrebna dozvola.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: