Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:22, 26. 1. 2018.

| Sport

Student: Veći problem su nam povrede, nego Bor

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
UZKK Student
Student ima 4 pobede više od Bora; foto: Vanja Keser

Jedini poraz ove sezone od slabije plasiranog tima, Student je doživeo u Boru od istoimene ekipe, a sada imaju priliku da im se revanširaju. U sali Osnovne škole “Dušan Radović” 27. januara, niške košarkašice će pokušati da opravdaju ulogu favorita i savladaju Boranke, uprkos velikim kadrovskim problemima.

Trener Zvonimir Stanković sigurno neće moći da računa na Jeremić, a zbog zdravstvenih problema pitanje je koliko će moći da doprinesu Đorđević, Milošević i Živković. Ipak, ostale devojke su dobro trenirale, kako priča povratnik na klupu niškog sastava, a i atmosfera u timu je odlična.

Željni smo revanša. Ustvari, najveći naš protivnik za ovu utakmicu je zdravstveni bilten ekipe. Nadam se da ćemo uspeti da to nekako prevaziđemo i da uz pomoć ovih zdravih igračica od prvog minuta igre budemo spremni za utakmicu. Utakmica će biti otprilike u egalu, jer Bor je iskusna ekipa. Imaju 4, 5 igračica, koje imaju toliko iskustva, koliko cela naša ekipa - priča Stanković.

I tokom prethodne utakmice, koju su ova dva tima odigrala, bilo je neizvesno, a Student je imao i napad za izjednačenje, koji nije iskoristio. Ipak, bitna razlika u odnosu na taj meč je što će za niški sastav sada nastupiti centar Nataša Mijatović, koja je nedavno dobila, pa odbila poziv za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Iskusni strateg smatra i da njegova ekipa trenutno ima bolju igru i više trči, a to se može videti i po tabeli, na kojoj Nišlijke zauzimaju petu poziciju, s tim da im je mnogo bliže treće mesto, nego šesto. Sa druge strane, Boranke imaju 4 boda više i na sedmoj su poziciji.

Utakmica je zakazana za 18:30, a ulaz je slobodan.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • mare care

    17:51 // 26. 1. 2018.

    Ma ima Student da pobedi , da pohvalim , Đorđevićeva igra mnogo dobro ove sezone , a i nije samo ona nego i ostale igračice igraju na veoma dobrom nivou .
    Samo napred STUDENT !!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: