Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:30, 3. 2. 2018.

| Sport

Student gostuje Beočinu za nastavak serije pobeda

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Student košarka žene
"Studentkinje" se nalaze na 5. poziciji Prve lige, ali imaju samo bod zaostatka u odnosu na Kraljevo i Radivoj Korać; foto: Vanja Keser

Niške košarkašice pokušaće da nastave seriju pobeda i u nedelju, 4. februara od 17 sati, kada gostuju Beočinu. Iako Vojvođanke imaju u svojim redovima crnogorsku i bivšu srpsku reprezentativku, njihovi rezultati nisu najbolji ove sezone, pa Student ima ulogu favorita.

Iako tokom cele nedelje trener Zvonimir Stanković nije mogao da na treninzima računa na mlade reprezentativke Vladanu Vujisić i Mariju Stojanović, one će se pridružiti ekipi pred utakmicu, tako da će biti kompletni.

Mislim da ćemo mi da pružimo dobru partiju i ja se samo pribojavam blage uloge favorita, ali mi to jesmo u ovom trenutku. Očekujemo pobedu i dobru igru, naravno - priča Stanković.

Beočin je ove sezone 6 puta pobedio, ali i 10 puta izgubio, pa se nalazi na 9. poziciji Prve lige. Predvode ga iskusne Irena Matović i Jovana Adamović, koja je nekada nastupala za reprezentaciju Srbije, a u prošlom kolu Prve lige proglašena je za najkorisniju košarkašicu.

Ta dva igrača, u odnosu na našu ekipu, ne bi trebalo da budu nepremostiva prepreka, mada igraju zrelo i iskusno. U zadnjem kolu su izgubili dosta, ali kod nas u Nišu su izgubili samo 3 razlike. Jedna čvrsta, tvrda ekipa, koja u svakom trenutku zna šta hoće. Nama će problem da budu te dve visoke igračice i Radović, bek, isto reprezentativka - kaže Stanković.

Posle ovog kola sledi dvonedeljna pauza u prvenstvu, koju će niške košarkašice, kako kaže njihov trener, iskoristiti za još bolje uigravanje i borbu za plej-of. Tada ih očekuju presudne utakmice, sa Šapcem i Radivojem Koraćem.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: