Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:31, 27. 11. 2017.

| Sport

Student ipak bez šanse protiv lidera Crvene zvezde

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Student košarka žene
Povratnica Nataša Mijatović bila je najbolja u domaćem sastavu sa 13 poena; foto: Vanja Keser

Veoma loše prva i poslednja četvrtina, uprkos solidnoj igri Nišlijki sredinom utakmice, učinile su da Crvena zvezda potpuno nadigra Student u sali Osnovne škole “Dušan Radović”. Tako je utakmica 8. kola Prve ženske košarkaške lige završena sa 65:48 u korist aktuelnog šampiona Srbije.

Trojka na početku i dvojka u poslednjim sekundama 1. četvrtine, obe u režiji Danijele Dimitrijević, bile su jedini koševi domaćeg tima tokom ove deonice, dok je sa druge strane terena “palo” 19 poena.

U nastavku su Nišlijke došle sebi i u dva navrata smanjile prednost gošći na 4 poena, ali su ih one ponovo pritisle i tokom poslednja 3 minuta prvog poluvremena vratile 16 poena razlike. U trećoj deonici su domaće košarkašice nadigrale Beograđanke, ali je to bilo nedovoljno za preokret, jer su u poslednjem delu “studentkinje” ponovo pale.

Tokom prva četiri minuta 4. deonice nijedan koš nije viđen u sali Osnovne škole “Dušan Radović”. Otvorila je dvojka Nataše Mijatović, a do kraja su domaće dale još samo 6 poena i tako ubedljivo izgubile od najdominantnijeg tima ne samo u Srbiji, već i u regionu.

I u sledećem kolu Student će se naći pred velikim izazovom, s obzirom na to da će gostovati drugoplasiranom Partizanu, koji je izgubio samo jednom do sada, i to od Crvene zvezde.

Sa skorom od 5 pobeda i 3 poraza, Student je zadržao 4. poziciju na tabeli Prve lige, ali imaju isti broj bodova kao Kraljevo i Vrbas, koji su ispod njih, zbog lošije koš razilke.

Prva ženska liga Srbije, 8. kolo: Student - Crvena zvezda 48:65 (5:19, 17:17, 18:14, 8:15)

Sala: OŠ "Duško Radović"

Gledalaca: 400

Sudije: Andrija Dimovski, Aleksandra Vučković i Filip Ilić

Student: Vujisić 4 (3 sk), Anđelković (1 sk), Jeremić 4 (2 sk, 1 as), J. Jovanović, Dimitrijević 6 (4 sk), M. Jovanović, Milošević 3 (5 sk, 1 as), Stošić 8 (2 sk), Živković 6 (6 sk), Mijatović 13 (9 sk, 1 as), Stojanović 4 (1 sk, 1 as)

Crvena zvezda: Katanić 5 (5 sk, 1 as), Stjepanović 25 (8 sk, 4 as), Prlja 3 (3 sk, 2 as), Bogićević 2 (4 sk, 2 as), Zukanović, Katanić 13 (14 sk, 1 as), Đokić, Naumčev 2 (2 as), Bojović (1 as), Čubra, Đorđević 6 (1 sk, 1 as), Jovanović 9 (4 sk)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: