Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:21, 13. 4. 2011.

| Sport

Student završio sezonu porazom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Košarkašice Studenta; foto: Neven Obradović

NIŠ - Košarkašice Studenta izgubile od Proletera rezultatom 66:56 (19:17, 6:14, 18:8, 13:27) u 9. kolu plej-auta. Niška ekipa već obezbedila opstanak u Prvoj ligi.

Niške košarkašice završile su sezonu u Prvoj A ligi porazom na svom terenu, ali taj rezultat im ništa ne znači jer su već obezbedile opstanak u takmičenju. Ipak, ostaje žal što nisu uspele da se od svoje publike oproste trijumfom.

- Nismo izdržali na psihološkom planu posle pobede u Kovinu gde su se igračice istrošile. Nismo uspeli da pariramo tandemu Proletera Gobiljić-Vidačić, iako smo imali svojih šansi. Promašivali smo zicere u finišu i do kraja nismo imali energije da se vratimo u igru - rekao je Zvonko Stanković, sportski direktor Studenta.

Najefikasnija u ekipi Studenta bila je Sanja Marjanović sa 17 poena, dok su Branka Stanković, Marija Tošić i Marija Ilić postigle po 9. Sa druge strane, Dragana Gobilić je postigla 32 poena, a Jela Vidačić je postigla 9 uz 16 skokova.

U drugom meču 9. kola Loznica je savladala Kovin rezultatom 63:56.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: