Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:52, 22. 10. 2019.

| Sport

"Studentkinje" nemoćne u Kragujevcu

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Tete Ivanović Student košarka
Sledi okršaj sa beogradskom ekipom Radivoj Korać; foto: Vanja Keser

Bledo izdanje Studenta u Kragujevcu, protiv favorizovanog Radničkog donelo je takav rezultat - 81:63 za domaće košarkašice, u 3. kolu Prve lige. Nišlijke su nakon ovog poraza ostale u dnu tabele, na pretposlednjoj poziciji, sa 4 boda.

Iako su gošće povele sa 4:1, Kragujevčankama je bilo potrebno 2 minuta da ih prestignu, a još 4 da svoju prednost dograde u dvocifrenu. Na kraju prvog dela jako loš učinak Nišlijki - svega 9 ubačenih poena, uz primljenih 21.

U drugoj četvrtini je bilo za nijansu bolje - uglavnom iz ruku Dragane Dimitrijević, niške košarkašice ubacile su 12 poena, ali su ponovo primile 20, za velikih 41:21 na poluvremenu.

Sa trojkom uz zvuk sirene Marije Petrović Student je tokom trećeg kvartala uspeo da smanji zaostatak za rivalom na 10 poena.

Međutim, sav trud pao je u vodu u odlučujućem periodu meča. Prva 3 i po minuta “studentkinje” nisu postigle nijedan poen iz igre, što su košarkašice Radničkog potpuno iskoristile i za manje od 5 minuta vratile svoju prednost na 20 poena. Tako je ovaj duel i završen, sa 81:63 za trenutno trećeplasirane Kragujevčanke.

Niške košarkašice su se tako i nakon tri kola zadržale na jednoj pobedi, ostvarenoj u prvom kolu. Još jedan težak zadatak imaće narednog vikenda, pošto dočekuju Radivoj Korać, koji za sada ima 2 pobede i jedan poraz.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: