Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:45, 25. 11. 2017.

| Sport

“Studentkinje” optimistične pred domaćinstvo Crvenoj zvezdi

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Student košarka žene
Nišlijke dočekuju šampione kompetne; foto: Vanja Keser

Trenutni lider, ne samo najjače domaće, već i prve regionalne lige - Crvena zvezda, gostovaće niškom Studentu u subotu, 25. novembra u 16:30 u sali Osnovne škole “Dušan Radović”. Koliko god impozantan bio učinak šampiona Srbije ove godine, i Nišlijkama ide dobro, pa misle da, ako stvari idu onako kako su se dogovorili, mogu da naprave iznenađenje i nanesu im prvi poraz.

Ono u čemu trener niškog sastava Dimitrije Stojiljković vidi šansu svog tima je što imaju drugačiji stil od ostatka timova u Prvoj ligi, a da on nikako neće odgovarati devojkama u crveno-belim dresovima. Uz to, "studenkinjama" će se, nakon tri kola pauze, vratiti centar Nataša Mijatović, što će im dati dodatni kvalitet.

Mislim da imamo dobre šanse da igramo dobru utakmicu sa njima. Najvažnija stvar je da uđemo bez staha, kao i u ovih 7 kola do sada. Da odigramo maksimalno, da budemo borbeni, da igramo na ivici faula i mislim da u toj situaciji, uz pomoć publike, možemo da dođemo do iznenađenja - priča Stojiljković.

Nišlijke se nalaze na 4. poziciji trenutno, sa 5 pobeda i 2 poraza. Sa druge strane, Beograđanke su besprekorne u domaćem šampionatu, dok su Jadranskoj ligi jedom izgubile, ali su i dalje na liderskoj poziciji. Domaće će moći da računaju i na njihov umor, s obzirom na to da će njihove protivnice imati samo 2 dana pauze od duela sa Sarajevom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: