Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:26, 14. 5. 2018.

| Sport

Sudija Obradović pritvoren zbog suđenja Radničkom i Spartaku

Autor:M. Jovanović, S. MarkovićIzvor:Južne vesti
Fudbalski sudija
Suđenje uzburkalo javnost; ilustracija: foto: A.K.

Zbog sumnje da je prilikom suđenja utakmice u Subotici favorizovao domaći tim, kako kažu u Ministarstvu unutrašnjih poslova, uhapšen je sudija Srđan Obradović, a određen mu je i pritvor do 48 sati. Arbitar je izazvao pravu buru u fudbalskoj javnosti, zbog dosuđenog sumnjivog penala, ali i još nekolicine odluka na utakmici pretposlednjeg kola plej-ofa između Radničkog i Spartaka.

Njemu se, dodaju u MUP-u, stavlja na teret zloupotreba službenog položaja.

On se sumnjiči da je na fudbalskoj utakmici u Subotici, između Spartaka i Radničkog, iskorišćavanjem svog službenog položaja favorizovao domaći tim i
tako ih stavio u povoljniji položaj u odnosu na protivnika. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu - navode u MUP-u.

Podsetimo, nacionalni mediji su danas javili i da je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza zatražio od Sudijske komisije da kazni Obradovića. Događaj sa utakmice koja se odigrala juče izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, pošto niko nije video ono što i Obradović - igranje rukom u kaznenom prostoru.

Sem ove odluke, sumnjiv je bio i prvi penal, kao i crveni karton dodeljen najboljem strelcu Nišlija Milanu Pavkovu, zbog prigovora. Tokom dana oglasio se i klub sa “Čaira” i naveo da su “oni bili žrtve onoga za šta su optuživani”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola

    21:03 // 15. 5. 2018.

    A sto nismo svi komentarisali namestaljku kad smo dali "petardu" Vojvodini ?
    Koliko penala je Radnickom dosudjeno u ovom sampionatu?
    Slazem se da je penal nepostojeci, ali gospodo, pogledajmo malo i u svoje dvoriste prvo...a da nam je fudbal smejurija, to pokazuju Zvezda i Partizan, godinama...Znaci, bice opet "tresla se gora, rodio se mis"...

  • roki

    15:04 // 15. 5. 2018.

    Ma ko ce ponavlja utakmicu i oduzimaju bodovi-samo se ispricavamo.Sudija unisti Romu i Bajern u POLUFINALE LIGE SAMPIONA pa nista,ovde kod nas u propali fudbal ce naprave cudo.Ono vise niko i ne prati nas fudbal,na terenima ostalo po 50-200 najzagrizenijih gledaoca.Jos malo pa ce i oni prestanu da dolaze.

  • dusko majkic

    12:44 // 15. 5. 2018.

    riba smrdi od glave mi se po obicaju hvatamo za rep.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: