Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:58, 3. 3. 2016.

"Suđenje na meču protiv Partizana vrh drskosti"

Radnicki-Partizan-ofsajd.jpg Očigledan ofsajd prilikom vodećeg gola Partizana; foto: Arena sport

Radnički je direktno oštećen golom iz ofsajda i "nepostojećim penalom" dosuđenim za Partizan, piše u saopštenju predsednika niškog kluba Radana Ilića u kom najoštrije osuđuje "skandalozne" odluke sudijske trojke.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bla bla

    13:54 // 3. 3. 2016.

    Ako je igrač (gore desno) zakačio loptu onda je bio ofsajd ukoliko je nije zakačio ofsajda nije bilo jer je igrač (dole levo) pre nego što je upućena lopta bio ispred igrača Radničkog. Što se tiče penala - čist je kao suza, jer je igrač loptu rukom zadržao da ne prodje u suprotnom bi igrač Partizana izašao sam ispred golmana.

    • Fikus

      15:33 // 3. 3. 2016.

      Taj igrač jeste zakačio loptu, na snimku se jasno vidi.
      A i ako neki slepac taj kontakt i nije video, šta kažeš na ovo?

      http://postimg.org/image/odcht5245/

  • Bokan

    14:25 // 3. 3. 2016.

    čist ofsajd a penal trebao da ponovi jer je golman ranije krenuo i ušao najmanje metar Zašto to ne pominju iz rukovodstva Radničkog

  • dragan

    14:31 // 3. 3. 2016.

    Bla,bla stvarno si bla,bla kako sam sebe nazivas. Cela Srbija sva danasnja stampa kaze da je Partizan pobedio iz opsajda(Blic itd) samo tebi nije jasno da je bio skolski primer opsajda. Sto se penala tice da je zaista tako kako ti to zamisljas Mazic je morao da pokaze crveni karton Bulatovicu a nije. Pogledaj snimak pa komentarisi. Cella Srbija zna da smo platili Zvezdin ceh sa derbija sem tebe.

    • Pravopis?

      17:36 // 3. 3. 2016.

      Opsajd?!

    • Marija

      17:52 // 3. 3. 2016.

      Dečko nije opsajd nego OFSAJD!

  • Meraklija iz centar

    15:16 // 3. 3. 2016.

    nema nista od saopstenja,jer oni nas jezik ocigledno ne razumeju.ipak su to "beogradjani".zato,nislije,juznjaci,znate gde vam je mesto u nedelju u 19h,i da pokazemo da u srbiji nisu samo blizanci,nego i neki drugi klubovi iz "unutrasnjosti"!U NEDELJU SVI UZ RADNICKI!

  • b.i.

    15:58 // 3. 3. 2016.

    Sve je ovde kristalno jasno i necu posebno da komentarisem ovu sportsku kradju i bruku, zamolio bih samo sve nislije, simpatizere i navijace Radnickog da ispune stadion, jug obavezno i da damo podrsku igracima jer su je oni svojim zalaganjem i dosadasnjim rezultatima potpuno zasluzili.Vec 50 godina pratim sve utakmice, bio sam godinama i redar, volim klub a siguran sam da ima bar jos 15000 takvih.

    • Tatjana Stankovic

      18:09 // 3. 3. 2016.

      Valjda ima PRAVIH NISLIJA

  • nenad 2008

    16:36 // 3. 3. 2016.

    Bilo je toga i biće. Niko da nas uzme u zaštitu. Toliko je prljavštine u FSS-u i moćnim klubovima, da sam odavno prestao da idem na utakmice. Da li je Tomić, sada iz zadovoljstva, razbio vrata sudijske prostorije ili ne ?

  • shaft

    19:50 // 3. 3. 2016.

    Cinjenica je da je ova utakmica bila kompenzacija Partizanu,jer je pokraden na mecu sa Crvenom zvezdom.Ali budimo,malo,i samokriticni,isli smo u Bgd,igra se jedna utakmica,nije trebalo kalkulisati i igrati bunker i cekati penale!Da smo napali Partizan,koji je senka proslogodisnje ekipe,mnogo bi bolje prosli sa datim golom.

  • ***

    07:29 // 4. 3. 2016.

    Idemo da pobedimo,pa nismo mi Partizan da samo kmecimo.

  • Sudijske nepravde

    22:30 // 4. 3. 2016.

    Nemozes ni da igras na protivnickom terenu kad su i sudije protiv tebe ali nije to mnogo jedan penal nepostojeci i gol iz ofsajda. Setimo se samo onog sudije sto je ponistio gol Zvezdi protiv Partizana, a igrac bio 4 metara van opfsajda pa posle dao ostavku, a tek kup Partizana protiv Vojvodine pre nekoliko godina, a tek Partizan-N.Pazar kada su Novopazarci igrali celu utakmicu bez zamene.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: