Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:10, 19. 8. 2014.

| Sport

Sukob u upravi Radničkog

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370-vidak-perovic.jpg
Vidak Perović

Vujadin Šćekić, član Upravnog odbora Fudbalskog kluba iz Niša, smenjen je sa ove funkcije jer je, tvrde u Radničkom, blokirao račun kluba za 6 miliona dinara.

Fudbalski klub Radnički izdao je neuobičajeno oštro saopštenje u kom se navodi da je vlasnik “Jugo-impeksa” Vujadin Šćekić smenjen “zbog nekorektnog poteza koji će u značajnoj meri otežati dalji rad kluba i najverovatnije dovesti u pitanje opstanak kluba”.

Kako se navodi u saopštenju niškog kluba, Šćekić je blokirao račun Radničkog za 6 miliona dinara “i pored dogovora sa predsednikom kluba Vidakom Perovićem i predsednikom Nadzornog odbora Aleksandrom Miloševićem da će se naći rešenje od 15. septembra za vraćanje duga prema Šćekiću”. radnicki Saopštenje Radničkog

- Država ovakvim ljudima nikada ne sme da izlazi u susret! Sada sumnjam da se iza njegovog ulaska u klub kriju druge namere i sopstveni interesi, a ne ljubav prema Radničkom, Nišu i sportu. Lično sam razovarao sa Šćekićem kada smo zajednički dogovorili dinamiku regulisanja duga koji klub ima prema njemu. Njegov moto je “ja sam čovek od reči i držim se dogovora” što me navelo da mu verujem. Ovo smatram velikom prevarom i sada mislim da se iza svega ovoga na šta sam naišao krije veoma ružna priča za FK Radnički i njegovu budućnost. Čast i obraz očigledno nemaju svi - rekao je Vidak Perović, predsednik Radničkog.

Za sada, komentar Vujadina Šćekića nismo dobili pošto je njegov broj mobilnog bio nedostupan, a u firmi čiji je vlasnik se niko nije javio.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • juznoprugas

    15:52 // 20. 8. 2014.

    a gde je pecat?!

  • licemerstvo do neba

    15:00 // 20. 8. 2014.

    Koliko vas bi dalo danas 500din za Radnicki ajde smekeri pljuj te sada!Ajde organizuj te se ljubitelji ja cu prvi da idem bez dorucka pet dana na fakultet!Svi cutite tisina a trazite da neko pokloni?

    • Palililac

      21:40 // 20. 8. 2014.

      Odlična ideja. Ali kako, gde, kome i posle toga biti siguran da smo urdili pravu stvar. Bez doručka,a za RADNIČKI.

  • mirko savic

    14:47 // 20. 8. 2014.

    Taj isti Vujadin Scekic za razliku od doticnih privrednika, hrani bar 100 porodica, ko je zahvalio Zoranu Bankovicu sto je pukao silne pare na radnicki, a sada ih svi pljuju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: