Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:50, 18. 4. 2018.

Sukob unutar Sudijske fudbalske organizacije istoka

Fudbalski sudija Vanredna sednica zakazana za 23. april; Foto: A.K.

Dok članovi Izvršnog odbora Stručne strukovne organizacije sudija Fudbalskog saveza istočne Srbije kažu da žele smenu aktuelnog predsednika Bojana Stojanovića zbog “samovolje i privatizacije” organizacije, Stojanović tvrdi da su lige koje on vodi “najčistije” po pitanju suđenja, te da onima koji žele da ga smene “ne odgovara što je sve normalno i čisto”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • shawn

    18:40 // 18. 4. 2018.

    Dobro staro konstruktivno stavljanja do znanja nekome da nije u pravu, metodom prisilnog tuširanja

  • sudija

    06:08 // 19. 4. 2018.

    Bojan je nekompromitovan i borac za posten pristup sudjenju. Nazalost tesko ce izaci na kraj sa interesnim grupama i muljatorima kao sto je Veljovic.

  • Aut

    09:14 // 19. 4. 2018.

    Ovaj Veljovic je vrlo sposoban. On je u direkciji za sobracaj sef interne kontrole. Tamo svi autobusi ispravni zbog njegove dobre kontrole. Tako ce biti i u fudbalskoj organizaciji kad on preuzme vodjenje. On je i odlican obucar bio dok je to radio.

    • Sudija

      10:55 // 19. 4. 2018.

      JV vec dugo traze izjavu o pokvarenim autobusima Guska i direktor beze. Sta ih jurite ,Veljovic je pravi sagovornik kao sef kontrole on vam se javlja

  • bivši sudija

    12:51 // 19. 4. 2018.

    Svi su oni isti,samo bi da zasednu na funkcije.Neka neko od njih kaže kojeg sudiju su izgradili da vredi na srpskoj ligi,zoni.Nekada su najbolji sudije na srpskoj ligi bile nišlije a sada su dvojica i slovima dvojica , po babinoj liniji na listi.Na drugoj (prva liga) nema ni jedan nišlija to je dokaz koliko vrede sadašnje rukovodstvo a i buntovnici pošto su pojedini bili pre njih na rukovodeće mes

  • Ivan

    18:06 // 21. 4. 2018.

    Ne odgovara Veljovicu sto je Bojan pošten i nepotkupljiv pa hoće smenu.Veljovic je dno dna.Podrška Bojanu da se izbori sa lopovima i prevarantima.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: