Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:29, 20. 2. 2023.

| Sport

Super B liga: rukometaši Železničara poraženi u Vlasotincu, pobede Vranja i Bele Palanke

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
rukomet zeleznicar nis, foto jv jelena misic 5
Poraz "Želje" u Vlasotincu; foto: JV / Jelena Mišić

Utakmicama 12. kola prošlog vikenda nastavljena je Super B liga Istok - Zapad, a od timova sa juga pobede su ostvarili rukometaši Vranja 1957, Bele Palanke, kao i Vlasotinca koji su drugi put u sezoni savladali niški Železničar.

Odlaskom Filipa Kostića u ekipu Goč Merkura mladi tim iz Niša start drugog dela sezone dočekao je dodatno oslabljen sa nekoliko novih igrača iz Prve lige, što nije bilo dovoljno da dođu do pobede u na ”vrućem terenu” u Vlasotincu.

Domaći su tokom svih 60 minuta imali prednost na svojoj stranai, a iako su i oni ostali bez nekoliko važnih igrača iz prvog dela, to ih nije omelo da baš kao i u 1. kolu opet nadigraju Železničar (29:26), ali i da se na 5. mestu tabale izjednače sa Metalcem.

Pobedu na gostovanju u Požarevcu nad Mladim radnikom ostvario je tim Vranja 1957, koji sa dva boda više od Vlasotinčana trenutno zajedno sa Hajduk Veljkom drži 2. poziciju.

Do važnih bodova u borbi za opstnaka stigli su rukometaši Bele Palanke pobedom nad Mokrom Gorom (23:22), dok je ekipa Kuršumlije porazom na domaćem terenu od Hajduk Veljka ostala na samo 3 osvojena boda (30:25).

U narednom kolu u derbiju juga i gorenjeg dela tabele snage će odmeriti Vranje 1957 i Vlasotince, dok će u Nišu gostovati prvoplasirani Goč Merkur.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Banjac

    09:27 // 23. 2. 2023.

    Momci daju sve od sebe i to je očigledno, ko je pratio utakmicu zna o čemu pričam. Ono što je tužno jeste da se forsira toliko taj Železničar ali pored njega postoji još jedan rukometni klub u ovom gradu a niko ga ne spominje. Razmislite malo o tome.

    P.S.
    Prva liga počinje za nedelju - dve dana pa ko voli nek izvoli

  • Auttrikter

    18:41 // 22. 2. 2023.

    @ Dusan - lose je to sto podrzavas Upravu Zelje a kao, zao ti mladih igraca !
    Ima jedan problem, vaznije je da platis neku vecernju skolu, nego sto zgubidanis u sportskoj hali , da se opismenis ! " Hvali" ti poznavanje maternjeg jezika !

  • Auttrikter

    20:14 // 21. 2. 2023.

    Nije sramota izgubiti od Vlastince, oni su ucesnici lige Sampiona !

    • Dusan

      01:58 // 22. 2. 2023.

      Umesto sto prozivas dodji I podrzi ove momke,budi podrska I pomozi kad je tesko,oni su mladi I hvali iskustva,ali uspece I opstace,a vi svi koji prozivate bolje dodjite,budite podrska I pomozite kad je tesko.jer ovim mladim ,telentovanim I dobrim momcima ,i dobrim ljudima je potrebna podrska a ne prozivka I ponizavanje.Ja sam im uvek bio podrska I uvek cu to I biti , podrska uvek kritika nikad .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: