Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:50, 8. 12. 2017.

| Sport

Super liga: Besplatan ulaz na meč Radničkog, Radnik gostuje Zemunu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Fudbaleri Radničkog
Najteža utakmica u jesem delu sezone pred Radničkim; Foto: Vanja Keser

Veliki izazov predstavlja Čukarički ove sezone za svakog od članova superligaškog karavana, a pogotovu će teško biti Radničkom u subotu, 9. decembra od 13 sati, jer su povrede i prehlade ponovo uzele maha među fudbalerima, pa trener Milan Đuričić kaže da do samog početka meča neće znati ko će od igrača istrčati na “Čair”.

Ipak, u stilu svog prethodnika Milana Rastavca, Đuričić smatra da ih očekuje lepa utakmica, kojoj se raduju, uprkos nezavidnoj situaciji kada je reč o sastavu. On kaže da su sigurni samo golman Mladen Živković, kao i odbrambeni igrači Nikola Stanković i Ivan Miladinović, a za ostale ostaje da se vidi.

Mislim da je ovo najteža utakmica za nas ove sezone. Očekujem ozbiljnu, neizvesnu utakmicu i očekujem da pobedimo. Oni su malo brži od nas, tako da se ne smemo zatrčati, jer ćemo im otvoriti prostore, koji su za nas opasni. Mislim da pametnom igrom, koja eksponira dug napad, bez zatrčavanja, možemo da dobijemo ovu utakmicu - ispričao je Đuričić.

Ekipe se nalaze jedna za drugom na tabeli, na 5. i 6. poziciji, a Čukarički ima dva boda više, pa Nišlije imaju šanse da ih pobedom preteknu. Za to će im, kako kažu, svakako biti potrebna podrška publike, zbog čega su karte za duel besplatne, a deliće se na ulazu stadiona.

Inače, tim sa Banovog brda predvodi trener Nenad Lalatović, koji je u prošlosti imao incidente na “Čairu”, pa ga navijači ne poznaju po dobrom, a Đuričić kaže da nikad nisu igrali jedan protiv drugog, ali da je temperamentni Beograđanin kod njega polagao za Pro licencu.


Radnik gostuje Zemunu za prekid loše serije

Kako su niz odličnih partija i rezultata, protiv jakih rivala, fudbaleri Radnika zamenili serijom poraza, izlazak iz ove krize tražiće u Zemunu, protiv istoimene ekipe. I ovaj duel je na programu u subotu, 9. decembra od 13 sati.

Oba tima se nalaze u donjem delu tabele - Radnik na 10. a Zemun na 11. mestu, a razlika među njima je samo bod i šanse da Surduličani prezime u “gornjem domu” su minimalne. Ipak, nesporna je motivacija oba tima u ovom duelu.

Ekipe su ove sezone odigrale jednu utakmicu i u njemu su minimalcem slavili Beograđani, na stadionu u Surdulici.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Realan covek

    11:28 // 10. 12. 2017.

    Da se uzme neka kinta na Arsicu i Mrki,deo sredstava uloziti u tim.Vratiti Zemljanuhina-slobodan igrac,dovesti jedno dobro krilo-Knezevic iz Borca,zamenu za Pavkova-Brana Ilic ili Solomon na pozajmici i Veljko simic-slobodan igrac,a veliki potencijal kao nas Golubovic

  • Markoni

    08:17 // 9. 12. 2017.

    Koga vise zabima taj prevarantski klub.
    Dzaba van slobodan ulaz, nece doci niko da gleda.
    Digli smo ruke od vas za uvek.
    Ponosni meraklija....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: