Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:42, 12. 9. 2017.

| Sport

Super liga: Radnički dočekuje fenjeraša, Radnik priželjkuje remi

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
FK Radnik stadion Čair
Već sledećeg vikenda, Radnički će gostovati Partizanu; foto: Vanja Keser

Sudeći prema stanju na tabeli, Radnički bi treblo da ima lak posao u 9. kolu Super lige, kada na niškom stadionu “Čair” dočekuju fenjeraša Borac iz Čačka, a duel je zakazan za sredu, 13. septembra, od 18 sati.

Borac je formiranje ekipe završio tek u poslednjim danima prelaznog roka, pa se još nisu potpuno uigrali. Oni su odigrali 7 zvaničnih utakmica u novoj sezoni, jer je njihov susret sa Crvenom zvezdom odložen, a prvi bod osvojili su tek prošlog vikenda, kada su odigrali bez golova sa Zemunom.

Nišlije se nalaze na 6. mestu i ne znaju za poraz još od 2. kola, ali u poslednje 3 ne znaju ni za pobedu. Što se tiče sastava, Slaviša Stojanović, Marko Tomić i Anid Travančić su povređeni, tako da na njih trener Ivan Jević neće moći da računa, dok se svi ostali mogu naći u startnoj postavi.

U nekom kratkom roku uspeli smo neke stvari da pomerimo, snimili smo šta je problem. Očekivanja protiv Borca su najviša, tu nema priče, jer su oni u nezgodnoj situaciji, ali te utakmice mogu da budu i jako opasne. Svesni smo svega, ali i verujem da ćemo uraditi ono što treba da odradimo - ispričao je Jević.

U prošlom kolu šansu u startnih 11 dobili su štoperi Nikola Raspopović i Ivan Miladinović i pored toga što nisu ni nedelju dana trenirali sa ekipom. Trener Jević rekao je da su morali da “promešaju karte” i da će oni u budućnosti mnogo značiti odbrani Nišlija.

Karte po ceni od 150 dinara za jug, 300 za istok i zapad i 1.500 za ložu mogu se kupiti na dan utakmice od 10 do 18 sati na biletarnici hale “Čair” i od 16 sati na biletarnici stadiona.


Radnik na teškom gostovanju

Čukarički, protivnik koji je uvek nezgodan, dočekaće Radnik u 9. kolu Super lige u sredu, 13. septembra, od 18 sati. Surduličanima neće biti lako, jer su se Beograđani, nakon nešto lošijeg početka sezone, oporavili i vezali dve pobede.

Poslednji put ova dva tima su igrala na početku plej-auta i tada su Surduličani uspeli da pobede, čega se rado sećaju. Ipak, trener Simo Krunić kaže da su tada iskoristili njihovu ispražnjenost, s obzirom na to da su malo pre toga "brđani" izgubili šansu za ulazak u plej-of, te da je sada situacija mnogo drugačija.

Čukarički ima jak tim, zahuktao se pobedama u poslednja dva kola i meč sa nama shvatiće kao priliku za nastavak serije dobrih rezultata. Jeste da su imali krizu odlaskom Nemanje Radonjića, ali su sa druge strane dobili Ovusua i nadomestili taj nedostatak. Pokušaćemo da im pariramo, remijem bismo bili prezadovoljni - kaže Krunić.

Radnik se trenutno nalazi na 11. mestu Super lige, sa 2 pobede i po 3 remija i poraza, a u prošlom kolu su ubedljivo pobedili Rad, što im je donelo novo samopouzdanje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dejan

    19:16 // 12. 9. 2017.

    Radnički ima veoma teškog protivnika koji je osvojio samo jedan bod iz 7 utakmica. Biće do teška i neizvesna utakmica do samog kraja.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: