Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Superliga

  • bratislav ristic i nikola trajkovic, radnicki, foto jelena misic

    Radnički počeo pripreme - prvi radni dan i druga promocija Trajkovića

    Mesec dana pred početak prolećnog dela sezone u Fudbalskom klubu Radnički iz Niša predstavljen je Nikola Trajković, trener koji je počeo ovu sezonu na klupi ekipe sa "Čaira". Nakon pauze od pet mečeva, Trajković se vratio u Niš, a kaže da je "prioritet svih prioriteta da ostanu u Superligi". Pripreme počinju 22 igrača, a novi sportski direktor Bratislav Ristić kaže da će "biti dosta promena u igračkom kadru". Glavni deo priprema Radnički će obaviti u Turskoj.

    (6) detaljnije
  • nikola trajkovic, foto jelena misic

    Radnički kreće pripreme za prolećni deo sezone sa novim-starim trenerom

    Trener Nikola Trajković, koji je vodio Radnički na prvih 14 mečeva u Superligi ove sezone, vraća se u Fudbalski klub iz Niša. U ponedeljak, 8. januara prva ekipa počinje pripreme za prolećni deo sezone, a pre prozivke biće promovisan novi-stari šef stručnig štaba, kažu u klubu.

    (7) detaljnije
  • Bratislav Ristić

    Novi sportski direktor Radničkog najavljuje novog trenera i promene u klubu

    Saopštenjem poslatim mejlom, bez konferencije i zvaničnog predstavljanja, Fudbalski klub Radnički iz Niša predstavio je Bratislava Ristića za novog sportskog direktora. On je rekao da će Radnički u narednim danima predstaviti novog šefa stručnog štaba, a pre početka priprema i pojačanja u igračkom kadru. Prvi čovek kluba, kako ga nazivaju u Radničkom, Ivica Tončev kaže da veruje da je "ovo korak napred i da će stvari krenuti svojim tokom".

    (10) detaljnije
  • nikola trajkovic, foto jelena misic

    Trajković blizu brzog povratka u Radnički, Ristić novi sportski direktor

    Takmičarska godina je završena za fudbalere Radničkog , ali za Upravu nema odmora. Slavoljub Đorđević, koji je vodio prvi tim ana poslednjih 5 mečeva, ima ponudu da ode iz kluba, kaže predsednik UO kluba Dragan Marković, a postoji mogućnost da se u "Real sa Nišave" vrati Nikola Trajković, trener koji je vodio tim iz Niša na 14 utakmica ove sezone. Ono što je poznato, novi sportski direktor biće Bratislav Ristić.

    (14) detaljnije
  • Radnički

    Niški Radnički u poslednjim trenucima ispustio trijumf na svom "Čairu"

    Golom Marka Konatara u 92. minutu Radnički iz Niša ispustio je trijumf u odloženom meču 9. kola Superlige protiv Železničara . Pančevci su uspeli da dođu do boda u Nišu, gde je domaćin vodio od 54. minuta pogotkom Save Petrova.

    (12) detaljnije
  • IMG-a39b65a5bc0d640f3ef9b6d6b3d4b7b1-V

    Radnički nakon pobede nad Partizanom izgubio od Vojvodine

    I drugi put u Superligi fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su od novosadske Vojvodine - sada, u 19. kolu tim iz Niša izgubio je na svom "Čairu" rezultatom 1:0 (0:0). "Real sa Nišave" je tako pretrpeo 10. poraz u elitnom rangu i sa 16 bodova i dalje zauzima pretposlednje mesto na tabeli.

    (15) detaljnije
  • Radnički Partizan

    Preokret, penal, autogol - Radnički pobedio Partizan u Nišu

    Golom Save Petrova iz penala i autogolom Mihajla Ilića fudbaleri Radničkog načinili su iznenađenje u 18. kolu Superlige pošto su rezultatom 2:1 (0:0) savladali vodeći beogradski Partizan. Crno-beli su poveli na ovom meču, ali je ekipa iz Niša za šest minuta načinila preokret i upisala važnu pobedu u borbi za opstanak.

    (16) detaljnije
  • Radnički

    Radnički dočekuje Partizan - trener Nišlija kaže da moraju biti perfektni

    Radnički mora da odigra perfektnu utakmicu kako defanzivno, tako i ofanzivno ako želi pozitivan rezultat protiv Partizana, smatra trener ekipe iz Niša Slavoljub Đorđević. Utakmica je danas od 16 sati na stadionu "Čair" u Nišu, a karte su u prodaji.

    (5) detaljnije
  • stadion Čair

    Niški Radnički dočekuje Partizan, prodaja ulaznica od nedelje

    Fudbaleri niškog Radničkog dočekaće Partizan u utakmici 18. kola Superlige Srbije, koja će biti odigrana u ponedeljak, 11. decembra od 16 sati na stadionu Čair. Prodaja ulaznica počinje u nedelju.

    (14) detaljnije
  • FB_IMG_1677660771187

    Poraz Radnika od Spartaka u Subotici

    U drugom meču Milana Milanovića na klupi Radnika klub iz Surdulice doživeo je poraz od Spartaka na gostovanju u Subotici (1:0). Nakon novog poraza Surduličani ostaju na poslednjem mestu na tabeli sa samo 10 bodova.

    (1) detaljnije
  • Milan Milanović

    Trener Radnika: Borba je za opstanak, očekujem da osvojimo bodove

    "Borba je za opstanak, znači, očekivanja su da uzimamo bodove", rekao Milan Milanović, trener Radnika iz Surdulice, ekipe koja će u petak, 1. decembra u Subotici protiv Spartaka igrati meč 17. kola Superlige. Surduličani su sa 10 bodova na poslednjem mestu na tabeli.

    detaljnije
  • radnicki, cukaricki, nis, foto jelena misic

    Radnički Niš - poraz od Čukaričkog na debiju novog trenera

    Promena šefa stručnog štaba i dolazak Slavoljuba Đorđevića nisu "trgnuli" fudbalere Radničkog koji su u 16. kolu Superlige poraženi od beogradskog Čukaričkog rezultatom 2:0 (0:0) na stadionu "Čair". Ovo je osmi poraz, drugi u nizu, ekipe iz Niša koja je i dalje na 14. poziciji na tabeli.

    (30) detaljnije
  • odbojka, nis, foto jelena misic

    Odbojkaši Niša pobedili šampiona i preuzeli lidersku poziciju

    Povratnik u elitu Odbojkaški klub Niš nastavio je pobednički niz pošto je u osmom kolu Superlige ubedljivo savladao šampiona Srbije Partizan rezultatom 3:0 (25:23, 25:19, 25:21). Nišlije su sa sedam pobeda i jednim porazom na čelu tabele Superlige.

    (4) detaljnije
  • Radnički, fudbal

    Radnički sa novim trenerom dočekuje Čukarički

    Prvi meč sa novim šefom stručnog štaba Slavoljubom Đorđevićem fudbaleri Radničkog iz Niša odigraće u nedelju, 26. novembra kada u 16. kolu dočekuju beogradski Čukarički. Trener tima sa "Čaira" kaže da moraju da naprave neosvojivu tvrđavu od Niša, a dodaje da se ekipi vratio Saša Marjanović koji "može da bude lider koji je ponekad na terenu nedostajao".

    (7) detaljnije
  • milan-milanovic.jpg

    Milanović se vratio u surdulički Radnik

    Posle četiri godine u Fudbalski klub Radnik iz Surdulice vratiće se Milan Milanović koji će na klupi ekipe sa juga Srbije zameniti Zorana Ljubinkovića. Milanović je obavio prvi trening sa ekipom, a prvi meč kao novi šef stručnog štaba imaće u subotu, 25. novembra kada Radnik dočekuje Mladost iz Lučana.

    (1) detaljnije
  • OK Niš, odbojka

    Odbojkaši Niša pobedili Zvezdu i zauzeli lidersku poziciju

    Četvrti trijumf u nizu, šesti u sezoni, odbojkaši Niša ostvarili su u 7. kolu Superlige kada su u Beogradu savladali Crvenu zvezdu rezultatom 3:2 (25:18, 23:25, 25:20, 23:25, 13:15). Nišlije su, makar do večeras, na liderskoj poziciji elitnog takmičenja u koje su se vratili nakon jedne sezone u Prvoj ligi.

    detaljnije
  • slavoljub djordjevic, fk radnicki, foto ljubica jocic

    Trener Slavoljub Đorđević predstavljen na "Čairu": Radnički ne sme da ispadne

    Pet dana nakon ostavke Nikole Trajkovića, Radnički je predstavio novog šefa stručnog štaba Slavoljuba Đorđevića koji je istakao da će dati sve od sebe da stabiizuje tim iz Niša i da "Čair" opet treba da bude "vruć teren". Dodao je da je disciplina ono na čemu mora da se odmah proradi.

    (10) detaljnije
  • Slavoljub Đorđević, Radnik

    Slavoljub Đorđević blizu klupe niškog Radničkog

    Bivši trener Radnika i Vojvodine, kao i nekadašnji igrač niškog tima, Slavoljub Đorđević blizu je dogovora sa Upravom Radničkog, kažu u klubu. Đorđević bi trebalo da nasledi Nikolu Trajkovića koji je vodio ekipu na prethodnih 14 mečeva u Superligi kada je "Real sa Nišave" osvojio 13 bodova.

    (5) detaljnije
  • Zoran Ljubinković

    Posle niškog Radničkog i surdulički Radnik ostao bez trenera

    Obe ekipe sa juga Srbije koje nastupaju u Superligi ostale su bez trenera tokom pauze u šampionatu - posle odlaska Nikole Trajkovića iz Radničkog iz Niša , Radnik iz Surdulice više ne vodi Zoran Ljubinković. Kako za Južne vesti kaže Darko Gašić, sportski direktor Radnika, saradnja je raskinuta sporazumno i u toku je finalizacija dogovora sa novim trenerom, ali nije želeo da otkrije o kome se radi.

    (4) detaljnije
  • Nikola Trajković i MIlan Stegnjajić

    Trajković otišao iz Radničkog, u toku pregovori sa novim šefom stručnog štaba

    Fudbalski klub Radnički iz Niša je i zvanično raskinuo saradnju sa trenerom Nikolom Trajkovićem, a odluka o njegovom nasledniku još nije doneta. Kako za Južne vesti kaže Dragan Marković, predsednik Upravnog odbora kluba Radničkog , bilo je razgovora sa nekoliko trenera, ali još nema dogovora.

    (21) detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: