Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Svetosavski turnir u odbojci

  • Svetosavski turnir u odbojci

    Školarci se u “Čairu” bore za titulu na Svetosavskom turniru u odbojci

    Nakon skoro tri meseca takmičenja i više od 100 mečeva, u nedelju, 1. marta, konačno će se znati koje osnovne i srednje škole će poneti zvanje najboljih na Svetosavskom turniru u odbojci. Finalni turnir ovogodišnjeg, 26. izdanja turnira, održaće se u hali “Čair”.

    detaljnije
  • Odbojkaška lopta

    Svetosavski turnir u odbojci ušao u završnu fazu, datum finala se ne zna

    Tradicionalni Svetosavski turnir u odbojci, na kome se takmiče niške osnovne i srednje škole, nakon skoro dva meseca takmičenja stigao je do završne faze. U svim konkurencijama poznati su polufinalisti, u nekima i finalisti, ali se datum i mesto održavanja, kažu organizatori, zasigurno i dalje ne zna.

    detaljnije
  • odbojka Svetosavski turnir

    Završnica jubilarnog Svetosavskog turnira u odbojci u hali “Čair”

    Učenici i učenice niških škola nadmetaće se u nedelju, 27. januara u hali “Čair” u okviru jubilarnog 25. Svetosavskog turnira u odbojci. Kako se timovi nadmeću već mesec i po dana, u nedelju će se voditi borbe za medalje, a organizatori obećavaju sjajne utakmice, dobru zabavu i bogat propratni program.

    detaljnije
  • 24.-svetosavski-turnir-u-odbojci-foto-Vanja-Keser

    Bogat propratni program obeležio Svetosavski turnir

    Mnogo više publike i učesnika nego ranije okupio je ovogodišnji Svetosavski turnir u odbojci, čija se završnica igrala u hali “Čair”. Finala i borbe za treće mesto igrali su osnovci i srednjoškolci, a takmičenje je imalo i humanitarni karakter, te deo kada su najmlađi učili da serviraju.

    detaljnije
  • Odbojka

    Niški školarci se u hali "Čair" bore za titule najboljih u odbojci

    Svetosavski turnir, jedno od najvećih školskih takmičenja u odbojci, polako ulazi u završnu fazu, poznate su osnovne i srednje škole koje će se boriti za medalje, a finala i borbe za 3. mesto zakazani su za 21. januar u hali “Čair”. I ovog puta, nadmetanje će imati humanitarni karakter.

    (1) detaljnije
  • odbojka ilustracija

    Na Svetosavskom turniru humanitarna izložba

    Otpočeo je novi ciklus jednog od najvećih turnira u odbojci namenjenog školarcima i trajaće do kraja januara. Prema najavama organizatora, 24. izdanje Svetosavskog turnira okupiće 25 ekipa, a takmičenje će imati i humanitarni karakter, pa će se prodajom fotografija i crteža prikupljati novac za Specijalnu školu “Bubanj”, a svi su pozvani da daju svoj doprinos.

    detaljnije
  • Odbojka

    “Svetosavski turnir u odbojci” ponovo u hali Čair

    Nakon dva i po meseca nadmetanja, tokom kojih je odigrano 85 mečeva, "Svetosavski turnir u odbojci" došao je do završne faze i na redu su borbe za prvo i treće mesto. Ovi mečevi će biti odigrani u nedelju. Lokacija će posle pauze od par godina ponovo biti hala "Čair", a organizatori ovo vide kao prvi korak ka vraćanju starog sjaja turniru.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: