Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Svetosavski turnir u odbojci

 • Svetosavski turnir u odbojci

  Školarci se u “Čairu” bore za titulu na Svetosavskom turniru u odbojci

  Nakon skoro tri meseca takmičenja i više od 100 mečeva, u nedelju, 1. marta, konačno će se znati koje osnovne i srednje škole će poneti zvanje najboljih na Svetosavskom turniru u odbojci. Finalni turnir ovogodišnjeg, 26. izdanja turnira, održaće se u hali “Čair”.

  detaljnije
 • Odbojkaška lopta

  Svetosavski turnir u odbojci ušao u završnu fazu, datum finala se ne zna

  Tradicionalni Svetosavski turnir u odbojci, na kome se takmiče niške osnovne i srednje škole, nakon skoro dva meseca takmičenja stigao je do završne faze. U svim konkurencijama poznati su polufinalisti, u nekima i finalisti, ali se datum i mesto održavanja, kažu organizatori, zasigurno i dalje ne zna.

  detaljnije
 • odbojka Svetosavski turnir

  Završnica jubilarnog Svetosavskog turnira u odbojci u hali “Čair”

  Učenici i učenice niških škola nadmetaće se u nedelju, 27. januara u hali “Čair” u okviru jubilarnog 25. Svetosavskog turnira u odbojci. Kako se timovi nadmeću već mesec i po dana, u nedelju će se voditi borbe za medalje, a organizatori obećavaju sjajne utakmice, dobru zabavu i bogat propratni program.

  detaljnije
 • 24.-svetosavski-turnir-u-odbojci-foto-Vanja-Keser

  Bogat propratni program obeležio Svetosavski turnir

  Mnogo više publike i učesnika nego ranije okupio je ovogodišnji Svetosavski turnir u odbojci, čija se završnica igrala u hali “Čair”. Finala i borbe za treće mesto igrali su osnovci i srednjoškolci, a takmičenje je imalo i humanitarni karakter, te deo kada su najmlađi učili da serviraju.

  detaljnije
 • Odbojka

  Niški školarci se u hali "Čair" bore za titule najboljih u odbojci

  Svetosavski turnir, jedno od najvećih školskih takmičenja u odbojci, polako ulazi u završnu fazu, poznate su osnovne i srednje škole koje će se boriti za medalje, a finala i borbe za 3. mesto zakazani su za 21. januar u hali “Čair”. I ovog puta, nadmetanje će imati humanitarni karakter.

  (1) detaljnije
 • odbojka ilustracija

  Na Svetosavskom turniru humanitarna izložba

  Otpočeo je novi ciklus jednog od najvećih turnira u odbojci namenjenog školarcima i trajaće do kraja januara. Prema najavama organizatora, 24. izdanje Svetosavskog turnira okupiće 25 ekipa, a takmičenje će imati i humanitarni karakter, pa će se prodajom fotografija i crteža prikupljati novac za Specijalnu školu “Bubanj”, a svi su pozvani da daju svoj doprinos.

  detaljnije
 • Odbojka

  “Svetosavski turnir u odbojci” ponovo u hali Čair

  Nakon dva i po meseca nadmetanja, tokom kojih je odigrano 85 mečeva, "Svetosavski turnir u odbojci" došao je do završne faze i na redu su borbe za prvo i treće mesto. Ovi mečevi će biti odigrani u nedelju. Lokacija će posle pauze od par godina ponovo biti hala "Čair", a organizatori ovo vide kao prvi korak ka vraćanju starog sjaja turniru.

  detaljnije
KOMENTAR DANA

Znači iz 1-X

Dzong Čitalac

Tekst: Nišliija iz kladionice ukrao 26.000 dinara