Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:08, 1. 4. 2013.

| Sport

"Svi igrači opravdali poverenje"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
petar-skuletic,-radnicki-nis,-radnicki-kg.jpg
Petar Škuletić (levo); foto: Bratislav Stevanović

Pobede na prethodne 4 utakmice podigle samopouzdanje fudbalera Radničkog, a trener Saša Mrkić imao je priliku da isproba skoro sve igrače. Sledeći meč je 3. aprila sa Spartakom.

Rezultati kakve je malo ko očekivao u Nišu pokazuju pravo lice Radničkog. Niški fudbaleri su zabeležili četvrtu pobedu u nizu trijumfom u Smederevu sa 1:0. Iako sa dosta problema, igrači i stručni štab su nastavili sa odličnim rezultatima.

- Igrali smo bez petorice standardnih prvotimaca, ali svi koji su dobili šansu su je iskoristili. Opravdali su očekivanja i pokazali da imamo 24 igrača na koje mogu da računam - rekao je Saša Mrkić, trener Radničkog.

Šansu su dobili Stefan Cicmil, Milan Jovanović i Dalibor Mitrović koji su opravdali poverenje, kao i Vladan Binić koji je ušao u 76. minutu a u 92. minutu doneo slavlje golom za pobedu.

- Nismo imali jednog beka, Stefan Cicmil koji je štoper je dobro zatvorio poziciju desnog beka. Bojan Đorđević, kojem je pozicija desni bek, odigrao je sigurno na levoj strani. Milan Jovanović je dobio novu ulogu kao desni ofanzivni što je dobro odradio. Dalibor Mitrović je igrao od početka i dao je odličan primer mlađima kako se igra i bori za klub - dodao je Mrkić.

Radnički sutra ujutru odlazi u Nišku Banju gde će biti u karantinu pred utakmicu sa Spartakom koja će biti odigrana u sredu, 3. aprila od 15h na stadionu Čair.

- Imali smo dobrih šansi, ali i Smederevo je imalo svojih prilika. Zadovoljan sam i igrom i bodovima, a sada se okrećemo ka Spartaku, koji je na polusezoni bio u vrhu Superlige. Nova utakmica, novi izazovi i očekujem publika da napuni stadion i pozdravi igrače - kaže Mrkić.

Ulaznice za meč sa Spartakom će biti u prodaji od utorka, 2. aprila na biletarnici hale Čair, a za dame je obezbeđen besplatan ulaz.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Darko

    01:28 // 3. 4. 2013.

    Fudbaleru,
    Tebi cemo da donesemo sve fakture i da ti ih pokazemo. Ti si jedan divan mladic koji sve treba da zna.

  • KursumVoliRadnicki

    15:10 // 2. 4. 2013.

    Pojacanja treba da se dovedu samo ako su proverena i ako su jaca od postojecih igraca na datim pozicijama!Mrkic ocigledno zna sta radi i ne treba mu se mesati u posao.Vec vidim naslov na Uefinom sajtu.
    "Radnicki Nis come back after 31 years in European competition"

  • Djole Metak

    12:00 // 2. 4. 2013.

    Polako s'tu Evropu! Daj da ovu sezonu lagano zavrsimo, pa od sledece ocekujemo da nam Cair poseti recimo Liverpool :D

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: