Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:29, 15. 3. 2019.

| Sport

Svi južnjaci igraju u subotu u Drugoj košarkaškoj ligi

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Zdravlje Konstantin košarka
Konstantin, Napredak i Pirot domaćini u novom kolu; foto: Vanja Keser

U subotu, 16. marta izaći će na teren svi timovi sa juga Srbije u Drugoj košarkaškoj ligi, a domaćini će biti Napredak, Konstantin i Pirot. Aleksinčani će ugostiti Zemun, Nišlije Mladost iz Smederevske Palanke, a Piroćanci Žarkovo. Leskovačko Zdravlje gostuje Slogi u Kraljevu.

Prvi na teren će Napredak i Konstantin. Najbolji tim sa juga će u subotu od 19 sati u Aleksincu ugostiti sedmoplasirani Zemun. Napedak je drugi na tabeli trećeg ranga takmičenja, a u prvom delu sezone Aleksinčani su slavili u Zemunu (86:78).

U isto vreme, od 19 sati, u Nišu u hali Osnovne škole "Dušan Radović" igraće derbi kola četvrtoplasirani Konstantin i trećeplasirana Mladost iz Smederevske Palanke. U jesenjem susretu ove dve ekipe Mladost je slavila sa 84:69.

Pirot će u svojoj hali "Kej" u subotu od 19:30 ugostiti Žarkovo. Piroćanci su sa 11 pobeda i 10 poraza na 9. poziciji, dok je Žarkovo pretposlednje sa samo tri pobede. U jesenjem susretu Pirot je pobedio sa 91:85.

Jedino će leskovačko Zdravlje igrati u gostima - u subotu od 19:30 u Kraljevu protiv domaće Sloge. Leskovčani su na petom mestu, dok je Sloga na poziciji niže, a u prvom delu sezone Zdravlje slavilo sa 83:66.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: