Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:06, 25. 2. 2022.

Svrljižanin Dejan Branković podneo ostavku na mesto selektora omladinske reprezentacije

branković Manje od godinu dana na selektorskom mestu; foto: A. Kostić

Lični razlozi, kako je naveo u obrazloženju, motivi su zbog kojih je Dejan Branković iz Svrljiga podneo ostavku na mesto selektora omladinske reprezentacije u fudbalu (U19), saopštio je Fudbalski savez Srbije. Na tom mestu njega će zameniti Aleksandar Jović iz Beograda.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Soklen

    23:53 // 25. 2. 2022.

    Krenula cistka neznalica. Sa 100 utakmica za Vlasinu i Svrljig i bez trenerskog iskustva, postavljen na mesto predsednika trenerske organizacije u FSRIS, selektora U19 i predavaca i davaoca licenci. Smesno da smesnije ne moze biti. Kome on da izdaje licence i da predaje sa tako jadnim igrackim iskustvom?! To sve treba najuriti odakle je doslo da bi fudbal u Srbiji napredovao. Zabraniti im rad.

    • Konstatacija

      12:21 // 26. 2. 2022.

      Da li,po tebi,niko ne sme da se bavi trenerskim poslom,ko nije igrao Ligu Sampiona ili minimum nasu Superligu?Mislis li da su samo ti igraci strucni i kompetentni za rad sa mladima ili cak sa seniorima nizih kategorija? Ne znam koliko je ovaj covek obrazovan,sto se skole tice ali ne mora da znaci da je manje strucan od onih koji su igrali Evropu.Ima puno igraca nizih liga,koji su jako strucni.

  • Soklen

    23:58 // 25. 2. 2022.

    Zamislite samo da se pojavi neko ko ima 50 utakmica u ligi šampiona i ligi Evrope i ovaj treba da mu izda licencu za trenera. Zamislite neko iz one slavne generacije Radnickog treba da polaze kod ovog. Zamislite dođe Rambo Petkovic i ovaj treba da mu predaje o fudbalu i da mu izda licencu. Zamislite sada gde je tu realnost i dokle su ovi iz FSRIS doveli nas fudbal? Prst na čelo svi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: