Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:36, 12. 10. 2020.

| Sport

Takmičenje u Leskovcu označilo povratak plivača, Dubočica najbolja

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
plivači Sveti Nikola
U ukupnom plasmanu Dubočici 1, Svetom Nikoli 2, Leskovcu 3. mesto; foto: D. D.

Jubilarni 10. put održano je takmičenje "Leskovački pobednik", koje je ujedno bilo i prvo za mlađe plivače nakon pauze zbog pandemije. Ukupni pobednik bila je leskovačka Dubočica, drugi niški Sveti Nikola, a treći domaćin Leskovac.

Nastupilo je skoro 350 plivača iz 18 srpskih klubova jer su, kažu organizatori, strani takmičari odustali od dolaska.

Za najbolju plivačicu na takmičenju proglašena je Nina Stanisavljević, dok je među dečacima bio najbolji Uroš Živadinović, oboje iz PK Dubočica.

Takmičenje je bilo organozovano na visokom nivou, bez prisustva publike, ali ipak sa dosta mera opreza. Svima je merena temperatura, ali na samom ulazu nije bilo nijednog plivača sa povišenom temperaturom ili bilo kakvim drugm simptomima. Posle duže pauze u Srbiji je ovo prvo takmičenje i nadamo se da ćemo moći i dalje da imamo takmičenja i da se deca vrate svojim starim navikama, a to su svakodnevnim treninzima i naravno, kao i danas, takmičenja - kažu u Leskovcu.

Dva leskovačka kluba u ukupnom plasmanu "razdvojio" je niški Sveti Nikola, čiji su mali plivači osvojili 38 medalja, od čega 12 zlatnih, a posebno ističu što su u štafetama osvojili dva srebra.

Nakon 7 meseci bez takmičenja 47 plivača PK Sveti Nikola imalo je sjajan nastup na ovom mitingu uz pregršt ličnih rekorda i osvojenih medalja - navode u niškom klubu.

U klubu navode da su zadovoljni ostvarenim rezultatima, posebno imajući u vidu da je za njima sedam meseci bez takmičenja, od čega tri bez treninga.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da ga nisu ovi iz Radnički oštetili kad igraše tamo?

Milan čitalac

Tekst: FSS: Teren u Leskovcu jasan pokazatelj zatečenog javašluka i neodgovornosti

Pronađite nas na: