Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:20, 22. 10. 2022.

Tamiš slavio u Leskovcu, trener Zdravlja ponudio ostavku

KK Zdravlje Četvrti poraz Leskovčana u KLS-u; foto: M. M.

Iako u kompletnaom sastavu košarkaši ”Zdravlja” nisu uspeli da dođu do druge pobede u KLS-u, pošto je u leskovakoj Hali sportova od njih bio bolji pančevački ”Tamiš” rezultatom 88:74 (21:22, 25:19, 24:22, 18:11). Nakon utakmice trener "Farmacuta" Lazar Spasić nezadovoljan učinkom njegovog tima na startu sezone rekao je da će sa Upravom kluba pričati da li je vreme za promene na klupi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kosarkas

    00:02 // 24. 10. 2022.

    Tako to ide kada se dovode igraci i trener sa strane. Gde su tu igraci iz Leskovca. Ovo Zdravlje je unistilo kosarku u Leskovcu. Dobri mladi igraci nam odlaze. Sve manje dece trenira kosarku. Mnogo je problema u kosarci, ali ovo Zdravlje ima budzet od 20 miliona i sta su uradili, nista.Ako Zdravlje ispadne a novi klub Borac upadne u visi rang onda ce igrati u istoj ligi. Ko ce tada prvi klub

    • Dragan

      01:35 // 25. 10. 2022.

      Pa gde su ti igrači iz Leskovca? Koliko su veliki treneri stvorili igrača koji sada igraju ABA ligu? Ili barem ABA2? Nijednog. Samo da uzimaju članarine i varaju decu i roditelje. Postoje dvojica koji su van Leskovca, koštaju 3 i 4 miliona godišnja plata neto. Plus porezi i doprinosi. Gde naći još 10 igrača plus troškovi utakmica i puta za 20 miliona? Najlakše je pljuvati. Uspeh se ne prašta,

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: