Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:55, 5. 5. 2020.

| Sport

Teniseri niškog TAŽ-a krenuli sa treninzima

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
luka stefanovic tenis taz
Luka Stefanović na prvom treningu posle dvomesečne pauze; foto: TAŽ

Među prvim timovima iz Niša koji su počeli da treniraju na otvorenom su i igrači Teniske akademije Živković koji su, nakon skoro dvomesečne pauze, odradili prvi trening i to na terenima na Bubnju.

Da su preduzeli sve potrebne mere u skladu sa preporukama koje su dobili, kaže predsednik Akademije Nikola Živković.

Stvorili smo uslove da krenemo sa treninzima. Važno nam je da sačuvamo zdravlje, bezbedno je igrati tenis na našim terenima, a nadamo se da će se stvoriti uslovi i za održavanje turnira - kaže Živković.

Prvi trening je odradio i Luka Stefanović koji je 2019. godinu završio kao prvi na rang-listi u kategoriji tenisera Srbije do 18 godina.

Nekako sam jedva čekao da se steknu uslovi za nastavak sezone. Trudio sam se da u kućnim uslovima, koliko god je bilo moguće, održavam neki ritam, sada nastavljamo tamo gde smo stali. Svakako je najvažnije zdravlje, neophodno je da se držimo preporuka, ali se iskreno nadam da će se brzo krenuti i sa turnirima. Nekako sam željan novih pobeda, nekako je to normalno, sportski, volimo da se takmičimo, da pokušamo da pobedimo protivnika - kaže Stefanović.

TAŽ je za više od 10 godina rada, kažu u klubu, stvorio veliki broj takmičara i takmičarki od najmlađeg uzrasta do nivoa seniora i seniorki koji postižu brojne rezultate.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: