Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Teniski klub Kostić Niš

  • Natalija Stevanović

    Teniserka iz Niša popravila plasman u dublu - sada je 168. igračica sveta

    Od 1. aprila ove godine Natalija Stevanović, teniserka iz Niša, zauzima 168. mesto na WTA listi u konkurenciji dublova i to joj je najbolji plasman u karijeri. Priliku da dodatno napreduje ima ove nedelje u Kolumbiji gde sa Argentinkom Hulijom Rierom učestvuje na WTA turniru. U pojedinačnoj konkurenciji Nišlijka je na 177. mestu što je za poziciju lošije u odnosu na prethodnu listu.

    (4) detaljnije
  • natalija stevanovic, vimbldon, privatna arhiva 3

    Nišlijka Natalija Stevanović počinje kvalifikacije na Australijan openu

    Nakon godine u kojoj je igrala treće kolo Vimbldona i bila 145. na WTA listi, što joj je najbolji plasman u karijeri, Nišlijku Nataliju Stevanović početkom 2024. godine očekuju kvalifikacije na prvom Gren slemu u sezoni - Australijan openu. Njena prva protivnica je 17-godišnja Maja Džoint iz Australije.

    (5) detaljnije
  • natalija stevanovic, vimbldon, privatna arhiva 3

    Natalija Stevanović zbog povrede predala meč u kvalifikacijama za US open

    Teniserka iz Niša, koja je prikazala sjajne partije na Vimbldonu ove godine, neće imati priliku da prikaže svoj talenat na poslednjem Gren slemu jer je, zbog povrede, morala da preda meč prvog kola kvalifikacija za US open. Ona je predala meč Amerikanki Katarini Skot koja je vodila rezultatom 6:2, 3:3.

    (1) detaljnije
  • Natalija Stevanović

    Novi uspeh niške teniserke - igra treće kolo Vimbldona

    Velikom borbom, kao i posvećnom i sigurnom igrom Nišlijka Natalija Stevanović pobedila je i 122. teniserku sveta Nemicu Tamaru Korpač rezultatom 2:0 (7:5, 7:5) u drugom kolu Vimbldona. Na svom prvom Grend slemu 28-godišnja Nišlijka će u trećem kolu igrati sa Petrom Kvitovom iz Češke.

    (11) detaljnije
  • Natalija Stevanović

    Nišlijka na korak od glavnog žreba Vimbldona

    Još jedna prepreka je ostala da se Nišlijka Natalija Stevanović plasira u glavni žreb Vimbldona, što bi joj bilo prvo igranje u glavnom žrebu nekog Gren slema. U poslednjem kolu kvalifikacija čeka je peti nosilac Medison Inglis iz Australije, teniserka koja je pobedila Stevanovićevu prošle godine u kvalifikacijama na prestižnom turniru u Londonu.

    (3) detaljnije
  • tenis Teniska akademija Živković Nikola Živković

    Teniser TAŽ-a i teniserka kluba Kostić osvojili Masters istočne Srbije

    Na terenima niške Teniske akademije Živković održan je Masters istočne Srbije za tenisere i teniserke do 14 godina. Titule najboljih poneli su teniser kluba domaćina Nikola Jović i teniserka još jednog niškog kluba Kostić - Milica Martinović.

    (1) detaljnije
  • Tenis Emilija Zdravkovic Lola Radivojevic

    Teniserke iz Niša šampioni u dublu na međunarodnom turniru

    Sa takmičenja iz serije Tennis Europe za teniserke do 16 godina Nišlijke Emilija Zdravković i Lola Radivojević vratile su se sa šampionskim peharom u dublu. Zdravković je dominaciju potvrdila i nešto kasnije, pošto je osvojila Prvenstvo istočne Srbije, koje se igralo na terenima niške Tensike akademije Živković, a uspeh domaćina “zaokružila” je i titula Nikole Cvetkovića u muškoj konkurenciji.

    detaljnije
  • Anja Stankovic

    Na teniskom turniru u Nišu pehar odnela Nišlijka

    Tošin memorijal, tradicionalni turnir posvećen čoveku koji je mnogo zadužio niški tenis Toši Kostiću, okupio je tenisere i teniserke do 14 godina na terenima Teniskog kluba Kostić. U ženskoj konkurenciji pobedila je Nišlijka Anja Stanković, dok su u muškoj oba domaća predstavnika eliminisana u polufinalu.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: