Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:35, 13. 11. 2020.

| Sport

Teodorović: Oprezno pred duel sa Obilićem u Beogradu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
djordje teodorovic, rk zeleznicar, nis, foto jv vanja keser
Trener Đorđe Teodorović oprezan pred gostovanje Obiliću; foto: JV / Vanja Keser

Iako, gledano tabelu, rukometaši Železničara, lideri na tabeli, ne bi trebalo da imaju težak zadatak u sedmom kolu B grupe ARKUS lige, trener tima iz Niša Đorđe Teodorović je oprezan jer igraju u Beogradu protiv Obilića od kog su izgubili prošle sezone.

"Želja" je sa 11 bodova lider na tabeli posle šest kola B grupe ARKUS lige i to će sigurno ostati i nakon duela sa Obilićem koji je dosad uspeo sa sakupi samo dva boda nakon pobede nad Novim Pazarom. Razlog za oprez niškog kluba leži u podacima da je u prethodnoj sezoni, Železničar u gostima nije osvojio nijedan bod protiv timova plasiranih u donjoj polovini tabele (Proleter, Crvena zvezda, Spartak, Šamot, Obilić).

kocic, rk zeleznicar, nis, foto jv vanja keser Uz oprez, ali sa visokim ambicijama; foto: JV / Vanja Keser

Ove sezone je slika drugačija, ali i pored prošlosezonske statistike i opreza, trener Đorđe Teodorović kaže da u Beograd njegova ekipa ide sa najvišim ambicijama.

Svesni smo težine posla koji je pred nama. Obilić je iskusna ekipa, posebno opasna na svom terenu. Prošle sezone smo tamo doživeli neprijatan poraz, što nam je sada motiv više da pokušamo da se revanširamo i ostanemo neporaženi i nakon sedmog kola. Obilić je puno dobio minulog leta dolaskom prekaljenog Pere Žujovića, koji je produžena ruka trenera na terenu - kaže Teodorović.

Zbog korona virusa, ekipa Obilića nije bila kompletna u prošlom kolu, pa se ne zna ni u kom sastavu će sada nastupiti.

Znamo da su i oni imali problema sa virusom korona, ni u Šapcu nisu bili kompletni i ne znamo u kojem će sastavu nastupiti u subotu. Mi smo, nakon utakmice sa Šamotom koja je bila takva kakva je bila, malo podigli tonus i dobro trenirali u prethodna dva dana i, iako i dalje bez Spasića i Trkulje, u Beograd odlazimo sa velikim ambicijama - dodaje Teodorović.

Utakmica je na programu u subotu, 14. novembra od 19 sati, a prenos je najavljen na YouTube kanalu ARKUS lige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    05:28 // 14. 11. 2020.

    Gluposti

    • nerzamumemou

      09:58 // 14. 11. 2020.

      kou

    • KOVID20

      11:25 // 14. 11. 2020.

      Maro, zašto, pre nego napišeš tu jednu reč, ne sedneš, skuvaš kaficu, i dobro razmisliš koju ćeš reč, jednu ili dve da napišeš u komentaru. Osim reči "strašno", "teško nama" i sl. ima na hiljade reči u našem keziku kojima možeš da nam dočaraš tvoj trenutni osećaj. Samo polako i malo duže razmišljaj. A sad isto malo duže promisli, i ako možeš objasni sebi na šta se tačno odnosi ovo "gluposti".

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: