Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:39, 8. 11. 2018.

| Sport

Tesan poraz Naise u Novom Sadu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
naisa, foto jv vanja keser
Sledi Evropa; foto: JV / Vanja Keser

Gust raspored i šest utakmica za dve i po nedelje ostavilo je traga na rukometašice Naise koje su u prvom meču osmog kola Superlige, odigranog unapred zbog obaveza Nišlijki u Čelendž kupu, izgubile od Vojvodine (31:30) u Novom Sadu. Naisi za vikend sledi dvomeč u Portugaliji u prvom kolu Čelendž kupa.

Niška ekipa na ovom meču nijednom nije vodila, a uglavnom je jurila rezultat.

Posle uvodnih 1:1 do drugog izjednačenja na meču Naisa je stigla sredinom prvog poluvremena (7:7). Novosađanke su potom opet povele i do kraja prvog dela igre održavale prednost.

Osim na početku i pri kraju drugog poluvremena kada je bilo nerešeno, Naisa je pokušavala da stigne zaostatak. Dva minuta pre kraja meča gošće su izjednačile (30:30), ali do kraja nisu došle do pogotka. U poslednjem minutu trener niške ekipe Svetislav Jovanović je zaradio isključenje, a domaće došle do gola koji im je doneo pobedu.

Posle osam odigranih utakmica Naisa je na trećem mestu sa 12 bodova, koliko ima i aranđelovački Bekament koji ima dve utakmice manje. Na liderskoj poziciji je Jagodina sa 14 bodova nakon sedam mečeva.

Naisa posle ovog meča ide u Portugaliju gde 11. i 12. novembra igra dvomeč sa ekipom 1 de Maio u prvom kolu Čelendž kupa.

VOJVODINA - NAISA 31:30 (16:15)

Novi Sad, hala “Slana bara”.

Sudije: Marko Sekulić i Vladimir Jovandić (Pančevo).

Sedmerci: Vojvodina 5 (3), Naisa 4 (4).

Isključenja: Vojvodina 18, Naisa 12 minuta.

VOJVODINA: Dašić, Veličković 4 (1), Čaušević 7, Lovrić M, Golušin 6 (2), Stekić 3, Lovrić N, Berak 4, Radojčić, Dmitrović 5, Lovre, Ćazić, Kojić 2.

NAISA: Čogurić, Nikolić, Karalić, Zdravković, Stefanović 3, Radović 7 (2), Stojanovska 2, Bogdanović, Petković T, Petković M, Ivanović, Pejović 3 (1), Bojičić 5 (1), Stamenković, Tanasković 5, Filipović 5.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: