Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:52, 16. 9. 2016.

| Sport

Težak ispit za "Cariće", Sinđelić bi da “vadi fleke”

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Srpska-liga---Vanja-Keser.jpg
Durlanci bi 4. pobedu u prvenstvu; foto: Vanja Keser

Posle bitne pobede u Trsteniku, fudbalere Cara Konstantina u 6. kolu Srpske lige Istok očekuje jedno od težih gostovanja u sezoni Moravcu iz Mrštana, dok nakon neočekivanog poraza od despotovačke Sloge, Sinđelić bi da se vrati na pobednički kolosek.

Sa 3 gola u mreži protivnika, niški “carići” ostvarili su prvu pobedu u gostima u tekućem prvenstvu, pa sa više optimizma putuju u Mrštane, gde će u nedelju u 16 sati protiv jednog od najozbiljnijih kandidata za 1. mesto na tabeli pokušati da ostanu neporaženi. Fudbaleri Moravca u dve odigrane utakmice pred svojim navijačima zabeležili su isto toliko pobeda i postigli 5 golova uz jedan primljeni.

Moravac je u prethodnom kolu poražen u Paraćinu od Jedinstva, tako da će sigurno želeti da nadoknadi izgubljene bodove protiv nas. Ponavljam ko zna koji put da smo mi jedna mlada ekipa i jedino što mogu da obećam je da ćemo se svim snagama boriti da izvučemo što bolji rezultat - jasan je trener Car Konstantina Dobrivoje Đurđević.

Durlanski srpskoligaš Sinđelić će u subotu u 16 sati na svom terenu odigrati duel protiv zaječarskog Timoka, koji je pre 2 kola u Nišu savladao Car Konstantin sa 2:1. Eventualnim trijmfom protiv Zaječarca “orlići” bi uz neuspehe Temnića iz Varvarina i Mrštanaca ponovo mogao na čelo tabele.

Timok nam u goste dolazi posle 2 vezane pobede protiv Cara i Radana iz Lebana. Gledao sam ih na Bubnju, dosta je bolja ekipa nego prošle sezone, biće motivisani da nastave niz dobrih rezultata, ali nas ne interesuju oni, već želimo da dobrom igrom dođemo do četvrte pobede u prvenstvu - kategoričan je strateg Durlanaca Zoran Dimitrijević.

Niški timovi su posle 5 odigranih kola pozicionirani u gornjem delu tabele - Sinđelić je drugi sa 10 bodova, dok su “carići” na petom mestu sa 2 boda manje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: