Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:55, 16. 4. 2016.

Težak poraz Radničkog od Vojvodine

VojvodinaRadnicki.jpg Nišlije svih 90 minuta bile potpuno inferiorne u odnosu na Vojvodinu; foto: Vanja Keser

Fudbaleri niškog Radničkog pretrpeli su ubedljiv poraz na startu plej-ofa od ekipe Vojvodine u Novom Sadu 4:0 (4:0) na stadionu Karađorđe.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • stari meraklija

    21:59 // 16. 4. 2016.

    beda,jad,cemer...nepamtim losiji radnicki u zadnjih 20 godina!!!

    • hrane

      22:24 // 16. 4. 2016.

      Prosle godine je Radnicki bio losiji! Samo neko ko ne zeli da vidi nece da prizna da se ogroman napredak u Radnickom osetio dolaskom Radana Ilica na mesto predsednika ili nas je bolje vodio elektricar////////

  • Jova

    06:12 // 17. 4. 2016.

    Jedina dobra stvar je to sto nije igrao Djurickovic. Jeste jedan od najboljih nasih igraca ali je i bivsi. Nema potrebe da ga razigravamo za Partizan. Bolje da igra neki klinac, neko ko ce biti tu naredne sezone. Ako bude neko i ostao.

  • Saki

    18:10 // 16. 4. 2016.

    Sto je mnogo mnogo je, 7 gola primljenih od iste ekipe! Treba malo mladje krvi u ekipi!

  • Roki

    17:41 // 16. 4. 2016.

    Ovde je Sudija kriv-nije svirao 5 "nepostojecih" penala za Radnicki...Zato izgubismo...Nego ljudi,salu na stranu-"GENERAL" poceo da gubi bitke,vojska u konfuziji,razbijena na sve strane,Neprijatelj reseta sa svih strana...Da je dobro nije,nego da "otaljamo" jos ovih 6-7 kola do kraja,pa kud koji mili moji...Nema para,nema fudbala...

    • shaft

      20:08 // 16. 4. 2016.

      Nisi pomenuo predsednika i upravu,trenutno ih Radnicki ne interesuje,u kampanji su!Avantura ce biti skupo placena,doci ce sve na naplatu.Spas je da bivsi igraci preuzmu klub!

  • gari

    00:33 // 17. 4. 2016.

    Hoćemo "saopštenje" ... ? Šta je nema ?
    Kako vas nije stramota, sve vas treba na ulicu !!!!!! Pešice iz NS za NI !!!

    • Barsa ?

      12:27 // 17. 4. 2016.

      Gari mozda si ti imao uspesnu karijeru u fudbalu pa su ti visoki kriterijumi,ali nazalost to su ti igraci koje imamo.Posto se nisu vracali peske ,mozemo da ih bicujemo kod konja za primer.Ako ti i ostali niste zadovoljni rezultatima to je tvoje i njihovo pravo a samo ako mozes da izbrojis koliko je igraca otislo do sada od pocetka sezone ??????

    • gari

      00:19 // 19. 4. 2016.

      za Barsa? Nije problem da li su izgubili sa 1:0 , 4:0 ili 10:0 , u fudbalu se gube utakmice. Nije problem ni to sto su mnogi otisli, sto nema adekvatnh zamena(o rukovodstvu i njihovim malverzacijama necu da govorim), PROBLEM JE U ZALAGANJU, I "ostavljanju srca" na terenu !!!! Kad se neko neoznoji za celu utakmicu, nije dostojan DRESA RADNICKOG u kraj price !!!!
      Pustaj klince iz podmlatka !!!!!

  • Igor

    23:14 // 16. 4. 2016.

    Prva dva gola cista su golmanova, on ne sme da izdaje pravi je LINIJAS. Da je bio Borijan lagano skuplja to a ne ko Aca plasi se da izadje i još se povlaci nazad. Primio je gol u petercu to ne može dobar golman sa primi. Gde je sad da izvuče ekipu? Lepo brani kad odbrana igra dobro a sad ne sme da izadje sa linije. Tu se vidi pravi golam a on čovek poleteo kao da je Kasiljas. Spusti se čoveče na z

  • Realan covek

    20:41 // 16. 4. 2016.

    Da se ne lazemo ipak Vosa ima bolje igrace od nas barem na sredini terena.

  • dzoni

    15:06 // 17. 4. 2016.

    treba smeniti soortskog direktora za katastrofalne poteze koji su na stetu radnickog uradjeni u ovoj sezoni...koliko je samo igraca otislo na stetu kluba,zasto se na vreme ne produze uguvori sa igracima kojima isti isticu.poslednji primer djurickovic!!!

    • Jova

      18:06 // 17. 4. 2016.

      Ne spinuj na direktora! Jedini krivac je radan. Radnickom je zabranjeno registrovanje igraca a to je posao za predsednika kluba. Bili su neki igraci u planu ali je radan odlucio da ne plati potrazivanja i popili smo kaznu. Imas i konferenciju kao dokaz. I ne rezumem vas uopste, da je neko na pocetku sezone ponudio play off svi bi ste prihvatili jer je primarni cilj kluba opstanak. radanove lazi i ambicijama i evropi sluze kao maska za neke druge stvari za koje se ide u zatvor.

    • djole

      23:01 // 17. 4. 2016.

      nije mesto nijednom ni drugom u radnickom!!!

  • Nikola

    23:02 // 17. 4. 2016.

    Najlakše je biti kritičan i pljuvati. Ipak, veliki je uspeh i što smo dovde stigli, obzirom na to kako loše igramo (posebno na domaćem terenu). Ova tri zadnja poraza stvaraju lošiju sliku nego što ona jeste, ali opet Radnički je naš , jedan jedini i trebalo bi ga podržati i kad gubi...Nadajmo se da će doći bolji dani !

  • ivan

    22:10 // 16. 4. 2016.

    rastavac ne nasedaj na menadzerske price!!!krstic,apostolovic i ostali koje ti namecu nemaju kvalitet za super ligu!!!ovo je jedan od najtezih poraza u dugoj istoriji radnickog...

  • djole

    22:37 // 16. 4. 2016.

    steta,a nikad lakse nismo mogli do evrope...

  • Igor

    23:18 // 16. 4. 2016.

    Spusti se čoveče na zemlji i nemoj sa misliš sa si Kasiljas nego radi i čuti. Mislim da treba GENERAL sa da šansu Rusu ovih par utakmica jel je vidno da nemozemo ništa dalje jel je ovo max igrača koji su trenutno tu. Velika podrška za generala i nadam se sa će sa par pojacanje sledeće godine biti mnogo bolje.

  • Saki

    12:41 // 17. 4. 2016.

    Pobedili su nas na nasim greskama!
    Tomic nikako nemoze da igra sredinu terena jer ne vlada nikakvom tehnikom!
    Golman slab setaju mu se lopte po petercu,oba gola njegova!

  • milos

    15:08 // 17. 4. 2016.

    ipak smo ove sezone imali mnogo vise srece nego znanja!!!

  • meraklija juzni

    23:04 // 17. 4. 2016.

    rastavac poceo opasno da smara sa igrom odnosno neigrom!!!

    • nenad

      10:22 // 18. 4. 2016.

      da je igrao svoju neigru,ne bi popili 4 komsda.ovako poceli vise da se otvaraju a promaja na sve strane.Ja sam ipak za zatvoreniju varijantu i 0-2 gola i skuplanje bodova nego da nam trpaju golove kako stignu.I ovi mladi tanki,skromnog znanja,uzas.

  • Saki

    13:08 // 17. 4. 2016.

    Kad pogledate video izvestaj, kod prva dva gola Vojvodine nas igrac sa br.89 ako se ne varam u dva navrata stoji iza igraca, jos siri ruke i sugerise drugim igracima!!1
    Mislim da je u pitanju Darko Bulatovic covek igra katastrofa nula odbranu mora pod hitno da mu nadjete zamenu! RASTAVAC skeniraj malo mec sa igracima!!!

    • Нишлија

      15:32 // 17. 4. 2016.

      Супер што си се обратио Раставцу, он иначе не би знао да треба да скенира утакмицу са играчима. Много си му помогао у томе.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: