Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:21, 30. 1. 2019.

| Sport

Tončev predložen za počasnog Nišliju, vlasnik "Belamija" u UO Radničkog

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
Stadion Čair
Stižu pojačanja, ali u UO; foto: Vanja Keser

Jednoglasnom odlukom Skupštine kluba, kako kažu u Radničkom, Upravni odbor proširen je za 4 člana, a jedan od njih je i Vidosav Vitko Radomirović, vlasnik niških medija RTV Belami, Narodnih novina i direktor NTV. Skupština je predložila i Ivicu Tončeva, suštinski prvog čoveka kluba, za počasnog građanina Niša.

Na redovnoj sednici Skupštine Fudbalskog kluba Radnički članovi su jednoglasno doneli odluku da se Upravni odbor proširi za još 4 člana, a među njima su lokalni medijski magnat, bivši napadač Radničkog i 2 privrednika.

A to su Vidosav Vitko Radomirović - vlasnik i glavni i odgovorni urednik niških medija RTV Belami i Narodnih novina, Miodrag Redža Stoiljković - legendarni fudbaler Radničkog koji će obavljati funkciju potpredsednika kluba, te privrednici Vladan Kuzeljević i Živojin Trifunović - saopštavaju u Radničkom.

Ivicu Tončeva, predsednika kluba sa zamrznutom funkcijom, Skupština je predložila za počasnog građanina Niša, a iz kluba saopštavaju da su svi bili za, osim samog Tončeva koji se uzdržao od glasanja.

Kao prvo moram da kažem da sam zaista iznenađen predlogom oko počasnog građanina Niša, ali bi bili glupo kada bih rekao da mi ne imponuje i da mi je čast što je neko prepoznao trud koji sam uložio u oporavak fudbala u Nišu - rekao je Tončev, a prenosi Radnički.

Da bi ovaj Surduličanin i državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova i postao počasni građanin Niša, to mora da usvoji i gradski parlament, a u Radničkom kažu da će im uskoro poslati predlog.

Na Skupštini je usvojen finansijski plan kluba za 2018. i izveštaj za 2019, a plan je, kažu, ponovo izlazak na evropsku scenu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ukrađena ličnos

    14:17 // 31. 1. 2019.

    1. Da napravimo NAŠ klub, pa da delujemo na (beslovesne?) mase...
    2. O narodnom trošku, pa će posle da ga jeftino kupi najzaslužniji za NAŠU STVAR...
    3. U pitanju nije uvlačenje, u pitanju su pojedinačna zahvalnost i LJUBAV a to narod ne može da razume (to je za psihijatre)...
    4. E, moji umetnici, pisci, privrednici, advokati, lekari, profesori, dekani, rektori, akademici..., NEMATE ŠTA DA KAŽETE?

  • BATA

    11:19 // 31. 1. 2019.

    Da li je ovo moguce?Da li je "Toponica " premestena?

    • coa

      13:07 // 31. 1. 2019.

      Moguce je!
      "Toponica" nije premestena, samo je njen krug malo prosiren!
      "Tebi pevam ovu pesmu jaaaaaa..."

  • Student

    11:17 // 31. 1. 2019.

    Milan Obrenovic, Candy Dulfer i Ivica Toncev... (nastavi niz)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: