Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:40, 1. 12. 2016.

Tončev u Radničkom najverovatnije od sledeće nedelje

Može li Tončev od Radničkog napraviti stabilan i evropski klub?; foto: wikimedia.org/leo1982serbia

Nakon razgovora sa klupskim rukovodstvom, gradonačelnikom Niša i "vladajućim strukturama u državi" naišao je na "pozitivnu reakciju" oko svog dolaska na mesto predsednika niškog Radničkog, tvrdi biznismen i narodni poslanik SPS Ivica Tončev, najavljujući svoj mogući dolazak na čelo kluba sa Čaira.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Blackburn

    00:06 // 2. 12. 2016.

    Dojadiste sa hvalisanjem ovog"biznismena"!Navijace niko ne pita!Napisite kako se zavrsio mandat 2000godine,kad je bio na celu Radnickog!

  • cvetanovic milan

    08:15 // 2. 12. 2016.

    samo pogledajte sliku hahahhahahahahahhahahahahha,i taj gospodin hahhahah nama vodi NISKI klub,pa dali je to normalno

  • radnicki

    09:23 // 2. 12. 2016.

    Da li je ovaj covek nekada sitnuo loptu? Sta ga dovodi na to mesto? Od dana njegovog postavljanja prestajem da navijam za radnicki i da pratim utakmice na cairu, zabole me, prodajte mu teren nek napravi zgradu!!!

    • niš

      10:21 // 2. 12. 2016.

      Aj da razumem da prestaneš da ideš na utakmice, ali prestaješ da navijaš za Radnički?! Jel to imaš neko dugme pa čas navijaš čas ne? Ni meni se ne sviđa situacija ali mi ne pada na pamet da okrećem leđa klubu.

  • Rade M.

    09:38 // 2. 12. 2016.

    Predsednik kluba ne mora da bude biv[i fudbaler tako da loptu nije morao da šutira. Za Radnički je važno da dobije čvrstu ruku a ovaj čovek to jeste. Ko ga zna, zna o čemu pričam. On može da dovede sponzore i da osveži tim. A kada ga neko pita za rezultate, reći će da je bio šampion sa Zvezdom kao potpredsednik nakvećeg srpskog kluba. Faca? Možda se mnogima ne dopada njegova faca, ali gleda se REZ

  • Ciceron Zaplanjsky

    09:54 // 2. 12. 2016.

    Ma ne mora da zida zgrade na igralištu, posle bi to sledeća vlast rušila. Zato je bolje da na toj površini zasadite bob( mislim na zabrinute i zadrte navijače), i svi i Nišu koji slave svetog Nikolu imali bi bob za lepe i ukusne ( prelivene uljem i tucanom paprikom), slavske pihtije. Korist bi bila svima vidljiva i očigledna.Dabome.

    • niš

      14:46 // 2. 12. 2016.

      Kursadžijski, palanački humor, koji zapravo i nije smešan. Bar ne meni. Nego uvredljiv.

  • Toma

    10:32 // 2. 12. 2016.

    Gospodin ''Batke'' resio da se ponovo okusa u ''Realu sa Nisave'' ;) Srecno, Batke! Ne znam za fudbal ali znam da moze da dovuce puno para u klub

  • Mare

    10:35 // 2. 12. 2016.

    Kad je bio dobar za Zvezdu, što nije dobar i za Radnički. Ne bolujemo valjda od kompleks više vrednosti. Danas bez političara teško ide klubovima. Na žalost. I Bulatović je političar a koliko videh on ga je i zvao pa neka stanu jedni iza drugih. Ako nađu pare van budžeta za klub, skidam im kapu i ima da aplaudiram Tončevu ako uđe u Evropu! Pošteno. Ako zezne, neće biti niššta novo! Srbija

  • Janko

    12:59 // 2. 12. 2016.

    Pa da li je neko drugo napravio vrhunske rezultate za Radnički pa vam je zao sto dolazi Toncev. Imace priliku da uradi nesto za klub, a verujem i da hoce, ako je uspešan na svim drugim poljima, ovo je prilika da dokaze da ce i ovo biti jedan perspektivan klub u budućnosti.

  • Mrav

    13:04 // 2. 12. 2016.

    Prateći rad ovog čoveka mislim da ce da napravi zavidne rezultate u narednom periodu. Pre svega zbog podrske koju ima i ambicije da nesto znacajno uradi, sto ce nišlije svakako da pamte.

  • Toma

    13:09 // 2. 12. 2016.

    Ako vam je on toliko los, pa sta je sa prethodnicima, gde su rezultati, gde su pare, racun u blokadi. I za cim zaliteeee?????

  • maxi

    19:29 // 2. 12. 2016.

    Lele lele ovi zadnji sve botovi sa sendvicima

  • Mare

    08:30 // 3. 12. 2016.

    Kod njega mi se svidja sto je dobar organizator i posvecen onome za sta se uhvati. Ne svidja mi se sto ga toliko hvalisu kao uspesnog u politici, sportu its. Ja sam vise za to da to pokaze u Radnickom kad podvuce crtu na kraju sezone.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: