Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:51, 13. 2. 2023.

| Sport

Topličanin pobedio Obilić i osvojio važne bodove za nastavak prvenstva

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
rk topličanin
Rukometaši Topličanina velikom borbom ostvarili važnu pobedu u prvenstvu; Foto: Lj. M.

Važnu pobedu za nastavak prvenstva i pokušaj da zadrže prvoligaški status u Arkus ligi ostvarili su rukometaši Topličanina na svom terenu u Prokuplju, nakon što su za vikend savladali beogradski Obilić rezultatom 29:25 (13:12).

Prokupčani su nošeni podrškom svojih navijača i velikom borbom na terenu uspeli da preokrenu rezultat već na startu drugog poluvremena kada su napravili razliku koja je sredinom tog dela bila i 7 golova. rk topličanin Važna pobeda Prokupčana za opstanak u ligi; Foto: Lj. M.

Mi smo odigrali jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu, ispoštovali smo sve što je dogovoreno i uspeli da ostvarimo veoma važnu pobedu. Za nas je ovo bila važna utakmica, ali daleko smo još uvek od zacrtanog cilja sa početka prvenstva i opstanka u Arkus ligi. Idemo dalje, pripremamo se i nema predaje do kraja - rekao je Zlatko Petronijević, trener prokupačke ekipe.

Topličanin je nakon 15 odigranih kola na 12. mestu sa 7 osvojenih bodova i još je na dnu tabele u zoni koja vodi u niži rang takmičenja.

Već za dva dana, u sredu, Prokupčane čeka teško gostovanje u Pančevu, gde će ih ugostiti ekipa Dinama koja je u ovom kolu izgubila od leskovačke Dubočice 27:25 i nalazi se na 4. mestu sa 24 boda.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: