Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:50, 3. 6. 2018.

| Sport

Topličanin protiv Borca za ulazak u Srpsku ligu

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
fudbal foto aleksandar kostic
Utakmica počinje u 17:30; Ilustracija; foto: A. Kostić

U derbiju 29. kola i čitavog prvenstva Zone “zapad”, fudbaleri Topličanina će u nedelju na gradskom stadionu u Prokuplju ugostiti ekipu Borca iz Paraćina, direktnog konkurenta za prvo mesto i plasman u Srpsku ligu. Susret je zakazan za 17:30, a ulaz je besplatan.

Iako nakon ovog kola ostaje još jedno da se odigra, nesumnjivo je da će bolji u ovoj utakmici obezbediti plasman u viši rang takmičenja.

Topličanin i Borac imaju do ovog kola isti broj bodova, po 72, a Prokupčanima, osim što će imati podršku punog stadiona i velikog broja ljubitelja fudbala, odgovara i nerešen rezultat jer su u prvom delu remizirali sa Paraćincima 2:2.

Uprava i igrači pozivaju sve ljubitelje kluba, navijače i ljubitelje sporta da se okupe u što većem broju i da svojim navijanjem pomognu domaćoj ekipi da ostvari povoljan rezultat i obezbedi plasman u Srpsku ligu.

Da i gosti ne dolaze bez šanse i ambicija, govori i činjenica da su prijavili organizovani dolazak jednog, do dva autobusa sa navijačima, a iz policije su najavili da će snimati navijače na tribinama gradskog stadiona, te da će se preduzeti sve mere da susret protekne u fer i korektnoj atmosferi.


Humanitarna akcija za Nikolinu Josić

Iako je ulaz na ovu vrlo važnu utakmicu za obe ekipe besplatan, na svakom od ulaza nalaziće se kutija u kojoj će gledaoci mogu da ostave dobrovoljni prilog, a kompletno prikupljen novac biće uplaćen na račun 8-godišnje Nikoline Josić iz Prokuplja, koju čeka neophodna i teška operacija tumora koja se mora obaviti u inostranstvu.

Iz uprave kluba pozivaju Prokupčane da pokažu svoju humanist i da svako u skladu sa svojim mogućnostima donira određenu svotu novca kako bi se prikupila što veća sredstva za mladu sugrađanku da, kako naglašavaju, i ona pobedi u mnogo važnijoj bici koju već nekoliko godina bije, a to je bitka za život.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: