Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:08, 31. 3. 2023.

| Sport

Topličanin večeras igra protiv Crvene zvezde

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
rk topličanin
Topličanin večeras gostuje beogradskoj Crvenoj zvezdi; Foto: Lj. M.

Poslednja dva poraza u prvenstvu, protiv Šamota, a onda i prošlog vikenda u Prokuplju od Partizana, umnogome su smanjila šansu rukometaša Topličanina da mogu do kraja sezone sačuvati prvoligaški status, pa na večerašnjem gostovanju u glavnom gradu Srbije protiv Crvene zvezde idu rasterećeni sa željom da pokvare planove favirizovanim domaćinima. Utakmica u Beogradu počinje u 17:30.

Prokupčani najavljuju dobru igru, da se neće predavati bez borbe i da će pokušati da daju svoj maksimum i pobede u Beogradu ako se ukaže šansa.

Nama sledi težek period i svaka utakmica nam je najvažnija do kraja prvenstva. Svesni smo da su nam šanse male, ali mi se ne predajemo dok god postoji i teoretska šansa da ostanemo u najjačoj rukometnoj Arkus ligi - kažu u upravi Topličanina.

Dodaju i da ih nakon večerašnjeg susreta čeka derbi juga sa ekipom Dubočice iz Leskovca, a do kraja prvenstva nakon toga i dva gostovanja u Šapcu i Novom Sadu protiv Metaloplastike i Vojvodine i na kraju, sezonu završavaju na domaćem terenu protiv Proletera iz Zrenjanina.

Prokupčani se na tabeli Arkus rukometne lige nalaze na pretposlednjem 13. mestu sa 9 osvojenih bodova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: