Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:00, 22. 12. 2023.

| Sport

Trajković blizu brzog povratka u Radnički, Ristić novi sportski direktor

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
nikola trajkovic, foto jelena misic
Blizu povratka; foto: Jelena Mišić

Takmičarska godina je završena za fudbalere Radničkog, ali za Upravu nema odmora. Slavoljub Đorđević, koji je vodio prvi tim na poslednjih 5 mečeva, ima ponudu da ode iz kluba, kaže predsednik UO kluba Dragan Marković, a postoji mogućnost da se u "Real sa Nišave" vrati Nikola Trajković, trener koji je vodio tim iz Niša na 14 utakmica ove sezone. Ono što je poznato, novi sportski direktor biće Bratislav Ristić.

Želju Uprave da za šefa stručnog štaba vrati Nikolu Trajkovića, koji je vodio ekipu od letos do 15. kola, preneo je Mozzart sport, a da ima šanse da Slavoljub Đorđević ode sa klupe Radničkog i na njegovo mesto se vrati Trajković, kaže i Dragan Marković, predsednik UO Radničkog.

Đorđević ima ponudu drugog kluba i ako ode, mi ćemo biti prinuđeni da potražimo novog trenera. Razgovaraćemo i sa Trajkovićem. Đorđević je i dalje trener, ali ako bude promena, objavićemo - rekao je Marković

On je rekao da će novi sportski direktor Radničkog biti Bratislav Ristić, nekadašnji fudbaler Briža, Metalurga, Malage, Kubana, Rada, Čikaga, Čelika iz Nikšića, sada fudbalski agent.

Plan je da dovedemo 4 ili 5 igrača, a sa 5-6 smo se već razišli. Imali smo brojne sastanke ovih nedelja, plan i želja su nam da vratimo Radnički u vrh srpskog fudbala. To neće moći brzo, treba u drugom delu sezone da popravimo poziciju. Mora ozbiljno da se radi i da se dosta stvari promeni - rekao je Marković.

Radnički je ovu kalendarsku godinu završio na pretposlednjoj poziciji sa 17 bodova. Nastavak šampionata je 10. februara 2024. godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dragan mitzrović

    13:07 // 26. 12. 2023.

    Dovedite proslavljene asove. Goran Stojiljković kao savetnik (Radnički Niš, Crvena Zvezda, Majorka, Hetafe, Vojvodina), Zoran Milošević (Radnički Niš, Grenobl, Lion), Redža Stojiljković iskusni trener i veliki poznavalac dešavanja u fudbalu. Oni su za spas i preporod Reala sa Nišave. Nisu sve lađe potonule.

  • Dejan

    21:52 // 24. 12. 2023.

    Dajte da igraju naša deca ,toliko škola fudbala u gradu lepo rade .

  • Prike

    16:49 // 22. 12. 2023.

    Halila za trenera, dugorocno, i odresene ruke za dovodjenje dobrih fudbalera iz Nisa i sa juga Srbije koji do sada nisu imali pristup klubu. A svako ko porati nize lige zna da ima momaka koji su za ove vrh. Pa da gledamo pravi fudbal.

    • raca

      23:18 // 22. 12. 2023.

      Dokle vrbovanje tj.otimanje igrača iz drugih klubova.Stvorite svoje iz škole fudbala .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: