Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:58, 27. 2. 2024.

| Sport

Treći humanitarni turnir u stonom tenisu za “ajtijevce” u Nišu

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
stoni tenis, ilustracija, foto jv vanja keser
Prijave su moguće do 29. februara, žreb će biti održan 3. marta; foto: JV / Vanja Keser

Zaposleni u IT sektoru imaće priliku da učestvuju na trećem humanitarnom turniru u stonom tenisu koji će biti održan od utorka, 5. do četvrtka, 7. marta u Stonoteniskom domu pri hali "Čair". Ove godine turnir će biti organizovan u dve kategorije - profesionalni i rekreativni, a sav prikupljen novac biće doniran fondu projekta “Za buduće mame” Džedajskog pokreta.

Uplaćivanjem donacije od minimum 1.000 dinara stiče se pravo učešća na turniru, a jedini uslov je da se učesnici profesionalno bave nekim poslom u sferi informacionih tehnologija, što će, kako su naveli, biti provereno.

Organizatori ističu da je učešće na individualnom nivou, te da ne postoji ograničenje broja igrača iz iste kompanije. Takođe, napominju i to da će pored zaposlenih i kompanije moći da doniraju novac, ali da je potrebno da kontaktiraju organizatore humanitarnog turnira u stonom tenisu.

Kako bismo turnir učinili zanimljivijim, za razliku od prethodna dva takmičenja, 3. Liga++ IT OPEN turnir imaće 2 kategorije. Pro turnir - najbolji takmičari sa prethodnih turnira (igrali bar jednom 1/16) i takmičari koji imaju profesionalno, poluprofesionalno iskustvo igranja u gradskim/međugradskim ligama. Rekreativni turnir - takmičari koji imaju rekreativno iskustvo ili nemaju iskustva (ostali) - navode organizatori.

Sav prikupljeni novac će biti doniran u fond projekta “Za buduće mame” Džedajskog pokreta koji je nastao potpisivanjem memoranduma o saradnji izmedju Džedajskog pokreta i Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Nišu, u cilju opremanja te klinike novom, modernom opremom.

Cilj je da u naredne dve godine opremimo kliniku sa što većim brojem nove opreme. Vreme je da omogućimo da devojke i buduće mame dožive porođaj na modernim stolicama, nežno i udobno koliko god je to moguće - navode organizatori.

Prijave za učešće na turniru moguće su do 29. februara, a žreb će biti održan 3. marta, a najbolji takmičari, kako je najavljeno, dobiće pehar i nagrade iznenađenja.

Prijave za učešće na turniru u stonom tenisu moguće su ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan

    20:22 // 27. 2. 2024.

    Svaka čast IT Ligi Niš treći put učestvujem na turniru.
    Prostor na kome se igra nije loš, ali nije jednak za sve učesnike. U nekim delovima svetlo ne radi kako treba. Takodje, nekima se dogodi da igraju ranije, a neki čekaju uveče u 21h da igraju. Sem toga super organizacija.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: