Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:22, 17. 9. 2021.

| Sport

Treći uzastopni poraz fudbalera Radnika

Autor:Marko Mitić Izvor:Južne vesti
Uroš Milovanović, FK Radnik
Vojvodina odnela bodove iz Surdulice; foto: FK Radnik Surdulica

Ni promena trenera nije uspela da prodrma fudbalere Radnika, koji su u 9. kolu Superlige poraženi od ekipe Vojvodine rezultatatom 2:0. Utakmica je rešena sredinom prvog poluvremena kada su u razmaku od pet minuta Simić i Bastajić pogađali mrežu surduličkog tima.

Baš kao što je i bilo očekivano na startu je viđen tvrd meč, sa tek po kojim šutem iz daljine koji nije ugrozio golmane obeju ekipa. I pored blage terenske inicijative, gosti iz Novog Sada su u 26. minutu došli u vođstvo. Veljko Simić je nakon spuštanja lopte glavom Bastajića prihvatio loptu, dao sebi for, šutirao po zemlji i doveo svoj tim u prednost. Izostala je reakcija golmana Ranđelovića, kome je lopta prošla ispod ruke.

Samo pet minuta kasnije tim Vojvodine je duplirao prednost. Asistent kod prvog gola Bastajić šutirao je sa ivice kaznenog prostora i pogodio gornji ugao golmana Radnika koji je paradom ulepšao pogodak. Dominaciju gostiju umalo u 35. minutu da kruniše svojim golom i kapiten Čović, ali je Ranđelović u dva navrata intervenisao. Najbolju šansu za Radnik imao je Dimitrov u 42. minutu, kada je iskusni napadač sa 7,8 metara loše zahvatio loptu koja je otišla pored gola. Pokušao je i Subotić u 45. minutu iz slobodnog udarca. Međutim, golman Simić je rukom prebacio loptu preko prečke.

Baš kao i u prvom, i u drugom delu se dosta čekalo na uzbuđenja. U 64. minutu Subotić je uputio oštar centaršut, ali je Simić bio dobro postavljen. Već u sledećem napadu šansa je viđena i na drugoj strani, kada je Čovićev udarac odbranio Ranđelović. Pokušao je novi trener Surduličana izmenama da prodrma svoj tim, ali su gosti u potpunosti kontrolisali meč i bez većih problema ga priveli kraju i uspeli da pobede nakon dva meča u kojima nisu slavili. U 90. minutu Simića je prečka sprečila da svom timu donese još ubedljiviju pobedu.

Ovo je za tim iz Surdulice treći vezani poraz i posle nekompletnog 9. kola nalaze sa na deobi 10. mesta sa ekipom Radničkog iz Niša sa po 9 bodova. Tim, nekadašnjeg trenera Radnika, Slavoljuba Đorđevića sada je na 5. mestu sa 12 bodova.

U narednom kolu koje se igra već sredinom naredne nedelje, fudbaleri Radnika opet će igrati na svom terenu, a njima će u goste stići ekipa TSC-a.

Linglong Superliga 9. kolo: Radnik - Vojvodina 0:2 (0:2)

Stadion: Gradski stadion;

Sudija: Andrija Stojanović;

Strelci: Vojvodina: Simić, Bastajić;

Žuti kartoni: Radnik: Nedeljković; Vojvodina: Čović

Crveni kartoni: /

Radnik: Ranđelović, Stojanović, Radmanovac, Hodžić, Bogdanovski (od 82. minuta Vesić), Malešević, Lukić (od 56. minuta Milovanović), Oreščanin (od 66. minuta Medić), Subotić, Nedeljković (od 82. minuta Stamenković), Dimitrov (od 56. minuta Janjić);

Vojvodina: Simić, Devetak, Kopitović, Steavanović (od 59. minuta Jeličić), Bjeković, Topić, Busnić, Vukadinović, Bastajić (od 70. minuta Katić), Simić, Čović od 85. minuta Zukić;

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Glumac atelje212

    23:21 // 17. 9. 2021.

    Svaka cast sportski direktoru, sledecu dobijamo protivTSC! E PA DODJE KRAJ NA LAZU!!! Bg FOLER, koje uvozimo na jug!!!!!

    • Objektivno

      20:22 // 19. 9. 2021.

      Moram da priznam da je prvo bila katastrofa dovesti trenera koji je ispao iz super lige! Ali je alibi dovesti dobrog i strucnog trenera Djordjevica(na zalost naivnog), koji je preuzeo lose skautirane igrace da bi oprao ne znanje trenera i samog sportskog direktora! Definitivno treba konsultovati strucne FUDBASKE LJUDE KOJA IMA SURDULICA!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: