Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:25, 17. 3. 2018.

| Sport

Trener Radničkog ponudio ostavku

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
Radnicki Niš
Na potezu je Uprava; foto: Vanja Keser

Kao moralni čin i da bi razdrmao ekipu, kako je naveo, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnički Boban Dmitrović ponudio je ostavku Upravnom odboru. Iz kluba saopštavaju da će u ponedeljak 19. marta odlučiti da li će ostavku prihvatiti ili odbiti.

Posle 2 uzastopna poraza Radničkog, trener Dmitrović kaže da “ekipa jedino na ovaj način može da se razdrma, prekine niz i vrati na staze uspeha”. Ipak, prvi čovek struke Radničkog ne zatvara definitivno vrata klubu, već navodi da će, ukoliko Upravni odbor odbije njegovu ostavku, nastaviti da sa klupe predvodi klub sa "Čaira".

Ja sam tu na raspolaganju, zavoleo sam ljude i klub, šta god oni odluče, ja ću aminovati tu odluku. To je bio neki moj moralni čin, smatrao sam da klub ne može da promeni 22 igrača, ali može trenera. Možda će to biti neki psihološki efekat na igrače da izađu iz ova 2 poraza - kaže Dmitrović.

Trener niškog superligaša, trenutno trećeplasiranog na tabeli, dodaje da nije bilo pritisaka na njega iz Uprave kluba da ponudi ostavku. Podseća na pobedu nad Partizanom pre 2 nedelje i zaključuje da je zadovoljan prikazanom igrom tima u poslednjim utakmicama, ali da to “rezultat nije ispratio”.

O daljoj sudbini Dmitrovića na klupi Radničkog, kako navode iz kluba, odlučivaće se u ponedeljak na sastanku Upravnog odbora. Prihvatanjem ostavke, "trenerska vrteška" bi se nastavila na "Čairu", pa bi klub dobio i petog trenera za nešto više od 6 meseci.

Podsetimo, Dmitrović je četvrti trener Radničkog od početka sezone. Trenersku palicu preuzeo je januara od Milana Đuričića, a pre njega na klupi je bio Ivan Jević. Klub je na početku sezone vodio Austrijanac Pakult, čiji je Dmitrović bio i asistent.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • KARABURMA

    10:03 // 19. 3. 2018.

    I opet trener koji nije iz Nisa.Anticu mora se placati stan,a blizanci imaju reseno stambeno pitanje I nisu veliki trosak za klub.Zasto im niste dali sansu.Nema boljih u Nisu od njih trenutno.Jeste Recko vece ime,iskusan,obojen svim bojama pa na kraju I lakiran,ali bre ovi su nasa deca.Gresite ali hajde ako je tako,cestitam dolazak Anticu I nadam se da taj Grozdic bude sp.direktor.

  • Andrej

    12:53 // 18. 3. 2018.

    Radnicki zeli Evropu. Za to su potrebni rezultati... ispravna odluka uprave. Bobanu sve najbolje, a Radnickom zelim Evropu.

  • Aperkat

    07:16 // 18. 3. 2018.

    Koliko je ova vest vazna i retka u nasem propalom gradu,cele noci nisam oka sklopio!

    • Aca

      13:20 // 19. 3. 2018.

      Vrati se u selo kad ti nevalja grad!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: