Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:34, 29. 10. 2019.

| Sport

Trener “Želje” zamolio Nišlije da napune “Čair” na meču sa Partizanom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Železničar klupa Đorđe Teodorović
"Želja" igra nakon utakmice Fk Radnički na stadionu, a pre vaterpolista Naisa na bazenu; foto: Vanja Keser

Kao prekretnicu doživljava trener Železničara Đorđe Teodorović duel 7. kola ARKUS lige, u kome njegov tim dočekuje beogradski Partizan. Zato, moli Nišlije da u sredu, 30. oktobra napune halu “Čair” i pomognu rukometašima da stignu do vredne pobede.

Crno-beli u ovaj duel ulaze sa novim strategom Željkom Radojevićem, kome je ovo prvi samostalni trenerski angažman.

Zanimljivo je i da će se na njihovoj strani naći Nemanja Živković, adut “Želje” iz prošle sezone, koji je i pripreme za novu sezonu prošao u Nišu, ali je odučio da pređe u redove Partizana. Nema sumnje da će zato dati sve od sebe da se u najboljem svetlu prikaže u “Čairu”, smatra Teodorović, ali naglašava da su njegovi izabranici spremni za njega.

Partizan je ekipa koja je u srpskom rukometu već uspela da napravi neku tradiciju. U staroj Jugoslaviji su kuburili sa rezultatima, ali su se po odvajanju nametnuli kao jedan od najvećih klubova. Zato i sada imaju najveća očekivanja. Sada nam dolaze u jednom jako dobrom sastavu. Slavili su u derbiju, puni su optimizma i samopouzdanja, ali ja samo želim da podsetim da je jako teško pobediti Železničar u Nišu - priča Teodorović.

Beograđani su sa 2 pobede, jednim remijem i tri poraza sedmi na tabeli najjačeg domaćeg šampionata, što je jedna pozicija niže od Nišlija, koje imaju polovični učinak. U sva tri meča koja su dobili ove sezone, u dresu Železničara nastupio je Đorđe Spasić. Kako se oporavio od povrede i nastupiće sutra, Teodorović veruje u još jedan pozitivan ishod.

Zamolio bih Nišlije da dođu i da nam pomognu. Mi smo u zaista teškom periodu, borimo se na sve načine, pokušavamo da vratimo klub na staze koje mu pripadaju, “Želja” bi trebalo da bude jedan od najboljih klubova u Srbiji, da se bori za trofeje, ali to nije uvek tako. U ovom momentu je to borba. Sada smo došli do utakmice koju ja vidim kao prekretnicu, treba nam zaista pomoć, ja se nadam da će Nišlije to razumeti i da će pohrliti u halu “Čair” - poručuje strateg.

Ova utakmica biće posebna i po tome što će Aleksandar Stojanović nakon 10 godina zaigrati na parketu niške hale, pošto je tu poslednji put nastupio u dresu reprezentacije.

Početak utakmice je zakazan za 18:30, nakon meča koji FK Radnički igra na stadionu "Čair", a pre duela vaterpolista Naisa na bazenu. Ulaz je slobodan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ouzo

    18:46 // 29. 10. 2019.

    Na zalost,doci ce nislije koje navijaju za Partizan!
    Ne moli se publika pred utakmicu,vec se krene po skolama,animiraju se deca,omladina,da neka nalepnica,plakat,ulaznica i kaze mladima da bodre klub iz grada u kom zive !

    • Узо

      21:53 // 29. 10. 2019.

      Зашто на жалост?
      Нама Партизан дође једном у пола године и нормално је да ће да одемо да испоштујемо клуб.
      Да остали суграђани долазе редовно на утакмице Железничара, не би ни имали потребу да обраћате пажњу на те остале Нишлије...
      Видимо се сутра и спортски поздрав!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: