Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:27, 19. 3. 2021.

| Sport

Trener vranjskog Dinama Dragan Antić suspendovan iz fudbala na 18 meseci

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Dragan Antić Recko
Stroga kazna za stratega Dinama; foto: Vanja Keser/Južne vesti

Zbog bahatog ponašanja, vređanja četvrtog sudije, a zatim i sukoba sa obezbeđenjem na utakmici sa Trajalom u Kruševcu, Dragan Antić - Recko, trener Dinama iz Vranja, izbačen je iz fudbala narednih 18 meseci. Ovu kaznu je donela Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Prošle nedelje fudbaleri Dinama odigrali su nerešeno 0:0 u Kruševcu, a utakmicu je obeležilo isključenje šefa struke Vranjanaca. Popularni Recko je posle drugog žutog kartona vikao na četvrtog sudiju Jelenu Cvetković iz Leskovca, a zatim je umalo ušao i fizički obračun sa obezbeđenjem koje je pokušalo da Antića odvede u svlačionicu kako bi se utakmica nastavila.

Inače, treneru Dinama je ovo već treća kazna ove sezone, a pre oko dve godine je dobio kaznu šestomesečne zabrane dok je bio predsednik ovog kluba. Antiću je kasnije ukinuta suspenzija. Nedavno mu je čak zapaljen i automobil "audi a8" koji je bio parkiran ispred njegovog stana.

Inače, fudbaleri Dinama trenutno se nalaze na samom dnu Prve lige Srbije i u grčevitoj borbi za opstanak, a već sutra, 20. marta, na svom terenu igraju možda i ključni meč sezone protiv ekipe Radničkog iz Pirota.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan

    12:47 // 19. 3. 2021.

    Malo je to. Vec je bio suspendovan na godinu dana i opet se vratio na staro. Izbaciti ga zauvek je jedini resenje. Covek je nepopravljiv.

  • Ivan

    11:32 // 19. 3. 2021.

    Ovaj je za 15. kilometar severozapadno od Niša, baš kao i vrhovni poglavica CoronAVirusa.

  • Petar SNS

    10:51 // 19. 3. 2021.

    I da dodam, znaš kakvi su muškarci koji viču na žene i prete im?! Dodji junačino samnom tako da razgovaraš i da vičeš... Sram te bilo.. Treba doživotna suspenzija...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: