Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:39, 3. 12. 2013.

| Sport

Tribina o bezbednosti mladih na stadionu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
navijaci-radnickog-foto-aleksandar-veselic.jpg
Navijači Radničkog su pozitivan primer u Srbiji; foto: Aleksandar Veselić

U sredu, 4. decembra u prostorijama Media centra Niš biće održan skup na kom će predsednik Radničkog, predstavnik "meraklije" i urednik sportske redakcije Narodnih novina govoriti o bezbednosti mladih na utakmicama.

Utakmice Fudbalskog kluba Radnički u Nišu su među najposećenijim u Superligi, a neke od njih, koje su bile visokog rizika, pokrenule su pitanje bezbednosti mladih koji čine veći deo publike na Čairu.

Tim povodom Media centar organizuje tribinu na kojoj će biti reči o bezbednosti mladih na sportskim priredbama, u kojoj se meri primenjuje zakon o sprečavanju nasilja na sportskim događajima, kao i koliku ulogu može imati Strategija bezbednosti mladih u Nišu.

Kako kažu u Media centru, navijači Radničkog uzeti su kao dobar primer kako se klub može bodriti bez incidenata i kako se odgovarajućom kulturom navijanja stiče pozitivan stav medija i društva u celini.

Na skupu će govoriti Darko Bulatović, predsednik Radničkog, Dušan Jocić, urednik sportske redakcije u Narodnim novinama, Vladimir Đorđević, predstavnik navijača, bloger i kolumnista i Goran Stanković, moderator.

Tribina je zakazana za 12h u sali Media centra Niš.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Unknown

    20:45 // 3. 12. 2013.

    Kao jedan obican navijac Radnickog mogu da kazem da se ni u jednom trenutku, ni na jednoj utakmici, pa cak i gostovanju, nisam osetio ugrozeno i uvek je bila prijatna atmosfera medju ljudima oko mene.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: