Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:45, 8. 2. 2017.

| Sport

Trifunović se vraća na “Čair”

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Trifunovic
Miloš Trifunović se vraća u Radnički posle godinu i po dana, u toku kojih je promenio 3 kluba; foto: Vanja Keser

Iskusni napadač Miloš Trifunović, koji je u 11 godina dugoj profesionalnoj karijeri nastupao za veliki broj i stranih i domaćih klubova, među kojima i Radnički, ponovo je u redovima Nišlija.

Nije tajna da niški klub ima velike ambicije u Superligi, kao i da je plasman u Ligu Evrope jedan od ciljeva, a kao i za ostale momke koji su u ovom prelaznom roku stigli na “Čair”, ovo motiviše i Miloša Trifunovića.

Drago mi je što se vraćam u klub, koji mi je dosta pomogao u karijeri. Poznajem većinu u stručnom štabu, kao i igrače, tako da mi neće biti teško da se prilagodim. Činjenica je da je Radnički napravio dobar tim za nastavak prvenstva tako da očekujem da dođemo do vrha tabele i da ćemo igrati i u Evropi – kaže za sajt Radničkog Trifunović.

Napadač je u karijeri igrao za timove iz Švedske, Kine, Australije, dok su od domaćih klubova najzvučnija imena Crvena zvezda i Vojvodina, iz koje je i stigao u Radnički.

Remi sa petoligašem

Još jednu pripremnu utakmicu odigrao je Radnički u Antaliji, protiv nemačkog petoligaša Rot Vajsa, a ona je završena sa 2:2 i pored toga što Nišlije nisu primile gol do 70. minuta.

U ovom meču, trener Milan Rastavac odlučio se za igrače koji nisu igrali dan ranije protiv Antalijaspora ili tada imali malu minutužu, pa je sastav bio: Zogović (od 60. Kojić), Aleksandar Jovanović, Aleksa Jovanović, Stevanović, Hadžikadunić, Mitrović, Popara, Ranđelović, Živković, Ilić i Apostolović.

Strelac prvog gola za niški tim već u 6. minutu bio je Lazar Ranđelović, igrač kome su pripreme u Turskoj proba posle koje će stručni štab odlučiti da li za njega ima mesta u “Realu sa Nišave”. Vođstvo je duplirao oporavljeni Pavle Popara iz slobodnog udarca, međutim, baš kao i u prošlom pripremnom meču, poslednjih 20 minuta koštale su Nišlije dobrog rezultata, kada su primili 2 gola.

Poslednji meč u Antaliji Radnički će odigrati u četvrtak, 9. februara, ali protivnik još nije poznat, a dan kasnije se vraćaju u Niš.

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Blackburn

    17:17 // 9. 2. 2017.

    Ovaj ko da je Grizman,pa treba da smo srecni sto je dosao,dok ne nadje bolje.

  • MVP#14

    19:11 // 8. 2. 2017.

    Nije igrao ni u Turskoj ni na N.Zelandu, vec u Kini, Kazahstanu, Uzbekistanu i Australiji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: