Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:50, 7. 11. 2017.

| Sport

Trojica fudbalera sa juga u reprezentaciji do 21 godine

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Mrkic Radnicki
Srbija je do sada pobedila Gibraltar, Makedoniju i Rusiju; foto: Vanja Keser

Na prvom spisku reprezentacije do 21 godine, od momaka sa juga Srbije, tu su bili napadač surduličkog Radnika Igor Zlatanović i Nišlija Luka Ilić, ali su se prelaskom Nemanje Radonjića i Andrije Živkovića u A tim otvorila nova mesta, koja je popunio još jedan momak iz Niša - Marko Mrkić. Fudbaleri su izabrani za tim Srbije, koji narednih dana očekuje nastavak borbe za plasman na Evropsko prvenstvo.

Mrkić još traži formu u svom Radničkom, s obzirom na to da je prošle godine u ovoj fazi takmičenja na svom kontu imao 7 pogodaka, a ove se još nije upisao u strelce. On je već bio član mlađih selekcija Srbije, a zimus se okušao i u seniorskom B timu, na mini turneji po Sjedinjenim Američkim Državama.

Dete Partizana, a sada prvotimac superligaša iz Surdulice Zlatanović, tokom cele karijere redovan je član mlađih selekcija, a ove sezone postigao je 3 gola u prvenstvu.

Što se tiče najmlađeg fudbalera u selekciji Luke Ilića, on važi za jednog od najvećih evropskih talenata kada je reč o veznim fudbalerima. Nedavno je po prvi put odigrao svih 90. minuta za prvi tim Crvene zvezde i uspeo da postigne gol, a letos je, sa svojim mlađim bratom Ivanom potpisao za Mančester siti, mada se i dalje kali u crveno-belom dresu.

Reprezentacija će 10. novembra igrati u Austriji, a 4 dana kasnije u Jermeniji, protiv tamošnjih selekcija, a Srbija je, sa 3 pobede, na prvom mestu i imaju utakmicu manje i dva boda više od Rusije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dragoljub stamenković

    15:03 // 7. 11. 2017.

    bravo !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: