Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:39, 25. 6. 2019.

| Sport

U Durlanu besplatni treninzi aikidoa za sve generacije

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Aikido
Mogu se prijaviti svi uzrasti: osnovci, srednjoškolci, studenti, omladina i odrasli; ilustracija: flickr/cea +

I deca i odrasli koji žele da se oprobaju u aikidou i tako odluče da li žele da nastave da se bore ovom borilačkom veštinom, mogu iskoristiti besplatnu letnju školu kluba Bušido. Kako kažu u niškom klubu, probni period trajaće od 2. jula do 1. septembra, a treninzi će se održavati dva puta nedeljno.

Za treninge je potrebno zdravlje i dobra volja, naglašavaju u klubu, kao i osnovna oprema. Nju čini kimono, ali oni koji ga ne mogu nabaviti mogu trenirati i u trenerkama i jednobojnoj majici, bez ikakvih znakova na njoj. Potrebne su i papuče, navode u Bušidou, mada se vežba bez obuće, na strunjačama.

Aikido Klub Bušido Niš organizuje slobodne treninge tokom leta, kako bismo zainteresovali što više ljudi za novu sezonu, koja kreće od septembra. Ciljna grupa su nam pre svega stariji vežbači: tinejdžeri, omladina i odrasli. Ali ovoga puta mogu učestvovati i deca. Ako ste se prepoznali onda nam se javite i da počnemo da vežbamo - poručuju u niškom klubu.

Treninzi će se održavati u Centru borilaških veština "Budokan", koji se nalazi pored Osnovne škola “Miroslav Antić”, na adresi Kubanska 50. Termini su utorak i četvrtak, za decu od 19:30, a za odrasle od 20:30, dok u klubu Bušido kažu da će se nedeljom održavati razne radionice, na kojima će se obrađvati različite teme vezane za aikido.

Zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona 063/439956 ili mejl [email protected].

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: