Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:34, 15. 6. 2018.

| Sport

U Duvaništu humanitarni turnir za pomoć niškom novinaru

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Aca Nikolić
Humane Nišlije već organizuju akcije za pomoć mladom novinaru; foto: Budi human

Po 16 košarkaških i futsal ekipa nadmetaće se u subotu, 16. juna, na terenima Osnovne škole “Dušan Radović” u Duvaništu, a cilj je prikupiti novac za lečenje mladog niškog novinara Aleksandra Nikolića, koji je oboleo od leukemije.

Ekipe koje će se nadmetati već su određene, pa nije moguće prijaviti tim. Početak turnira zakazan je za 10 sati, a takmičenje će trajati tokom celog dana.

Osim što će kotizacija koju plaćaju ekipe biti uplaćena na žiro račun za lečenje novinara, i oni koji se ne takmiče moći će da daju svoj doprinos, jer će biti postavljene i kutije za pomoć. Zato organizatori pozivaju sve humane ljude da dođu, uživaju u mečevima i uz to budu humani i pomognu u ozdravljenju Ace Nikolića.

Podsetimo, Aleksandar Nikolić je 27-godišnji sportski novinar iz Niša, koji je oboleo od akutne mijeloidne leukemije, koja brzo i agresivno napada organizam. Transplatacija matičnih ćelija mu može pomoći, procenat uspešnosti ove intervencije u inostranstvu je veliki, ali je Aleksandru za to potrebna finansijska pomoć.

Zato, svi oni koji su u mogućnosti mogu poslati SMS sa sadržajem 499 na 3030, kako bi pomogli mladom novinaru, a novac se može uplatiti i na račune Fondacije “Budi human”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: