Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:50, 27. 5. 2018.

| Sport

U Nišu Memorijalni šahovski turnir “Milan i Neda”

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Ilustracija šahovska tabla flickr
Prijave otvorene do 30. maja; ilustracija: flickr/Enrico Strocchi

Pravno-poslovna škola u centru Niša po drugi put ugostiće šahiste na Memorijalnom turniru “Milan i Neda”. Kako je turnir revijalnog karaktera, i rekreativci i profesionalci starosti do 25 godina se mogu prijaviti, a početak je zakazan za četvrtak, 31. maja od 9 sati.

Turnir je revijalnog karaktera i ne rejtinguje se, kažu organizatori, ali će svako od učesnika dobiti zahvalnicu, a za prva tri mesta u svakoj od kategorija (osnovci, srednjoškolci i omladinci) predviđene su medalje.

Igra se po švajcarskom sistemu, 7 kola, tempo igre je 7 minuta za razmišljanje po igraču, uz kompjutersko parovanje. Učesnici mogu poneti svoju garnituru ukoliko je imaju. Glavni sudija turnira je Marko Kekenj - kažu organizatori.

Učešće je besplatno, a prijave su otvorene do 30. maja. Potrebno je ime, prezime i godinu rođenja poslati SMS-om na broj 062/1504945, mejlom na [email protected] ili se prijaviti lično u Pravno-poslovnoj školi.

Inače, turnir se prvi put igrao prošle godine u spomen na blizance Milana i Nedu Pavlović, koji su aprila 2017. godine poginuli zbog eksplozije plinske boce.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: