Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:00, 11. 4. 2018.

| Sport

U Nišu dve besplatne škole boksa za školarce

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Boks
Akcenat stavljen na pedagoški rad i vaspitanje; foto: Vanja Keser

Naisus i Niš, najuspešniji niški bokserski i kik-boks klubovi, rešili su da otvore svoje vrata za nove članove i besplatno podučavaju plemenitoj veštini školarce. U Naisusu najavljuju da će pored učenja tehnika boksa, školarce i vaspitavati, dok će u Nišu sem boksa držati i treninge kik-boksa.

Škola u Naisusu deo je akcije koja pokriva gradove širom Srbije, a u okviru koje su 72 trenera prošla obuku Bokserskog saveza Srbije. Na njoj su, kako kažu u Savezu, treneri učili kako da rade sa polaznicima, a akcenat je stavljen na pedagoški rad, vaspitanje, a potom i na osnovne tehnike boksa.

Temelji za novu, lepšu budućnost boksa u Srbiji su postavljeni. Sledi veliki, naporan rad i požrtvovanje svih koji čine ovaj lanac čiji krajnji proizvodi treba da budu boks šampioni Srbije na velikoj međunarodnoj i olimpijskoj sceni. Školom će u Nišu koordinisati Slobodan Kostić, istaknuti trener reprezentacije Srbije i BK Naissus - kažu u Savezu.

Dodatne informacije dostupne su na Fejsbuk stranici Boks kluba Naissus.


U klubu Niš i boks i kik-boks

Mogućnost da se uče veštini boksa, ali i kik-boksa školarci će imati i u klubu Niš gde će, kako sami najavljuju, treninge voditi trener kik-boks reprezentacije Srbije Srđan Radulović, sa svojim pomoćnicima.

Najuspešniji srpski klub KBK Niš i novi, ali već šampionski BK Vitez, daće priliku najtalentovanijim učenicima da besplatno prođu školu boksa/kik boksa, i tako pruže šansu svima da možda u narednom periodu neko od njih postane šampion kao njihove klupske kolege - kažu u niškom klubu.

Broj mesta je ograničen na 60. Škola će otpočeti u sredu, 18. aprila, u terminima od 19 i 20:30, u sali kluba na Bulevaru Nemanjića.

Za školu je potrebno prijaviti se slanjem mejla na [email protected] sa imenom i prezimenom, godinom rođenja, brojem telefona i škole koju polaznik pohađa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: