Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 13. 8. 2017.

| Sport

U Radničkom očekuju pune tribine i pobedu protiv Rada

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Čair
Ne zna se da li će austrijanac ostati na klupi Nišlija; foto: Vanja Keser

Prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni na stadionu “Čair” Radnički će odigrati u nedelju, 13. avgusta, od 20 sati. Kako su niški fudbaleri vezali dve pobede u gostima, u klubu očekuju veliku podršku sa tribina i pobedu protiv beogradskog Rada.

Nakon loše partije na otvaranju prvenstva, kada su doživeli debakl protiv Crvene zvezde, te odložene utakmice protiv Mladosti, Nišlije su vezale dve pobede nad novajlijama u superligaškom karavanu - Mačvom i Zemunom. Ovo im je očigledno dalo snage, pa puni samopouzdanja ulaze u predstojeći duel sa Radom.

Što se forme Beograđana tiče, oni su uspeli da prvu pobedu zabeleže tek u minulom kolu, nad Zemunom. Pre toga su remizirali sa Napretkom i izgubili od Mladosti i Crvene zvezde. Najbolji strelac Nišlija Lazar Arsić naglasio je da se tim “građevinara” dosta izmenio u odnosu na prethodnu sezonu.

Trener Peter Pakult istakao je da im utakmica koja je pred nama možda neće biti najteža u ovom nizu, ali da je svakako jedna od najbitnijih, te da očekuje pobedu.

Protiv Rada nam je prva prvenstvena utakmica pred našom publikom. Nadam se da će ljubitelji fudbala u Nišu i navijači Radničkog nagraditi uloženi napor igrača i ostvareni razultat, na taj način što će u velikom broju doći u nedelju, i dati nam neophodnu podršku - ispričao je Pakult.

Upitan za to da li mu je sada, nakon 3 zvanične utakmice, jasnije koja je njegova “idealna” startna postava, on je rekao da to za njega ne postoji.

Za mene ne postoji startnih jedanaest. U toku utakmice se desi uvek nešto nepredviđeno, kao što je to bio slučaj sa Tomićem koji je zaradio isključenje na utakmici, pa u narednom kolu nije imao pravo nastupa, a takođe i ovo što se desilo sa igračima u Zemunu, pa su na poluvremenu morali da ostanu u svlačionici - ispričao je Pakult.

Karte za predstojeći meč mogu se naći na biletarnici hale “Čair”. Cena za zapadnu i istočnu tribinu je 300 dinara, južnu 150, dok će oni koji žele da sede u loži morati da izdvoje 1.500 dinara. Za decu uzrasta do 10 godina ulaz je slobodan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: