Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:41, 10. 3. 2018.

| Sport

U Radničkom očekuju tešku borbu, ali i pobedu nad Spartakom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
RADNICKI-NIS---BACKA--07
Nakon bodova oduzetih Crvenoj zvezdi i Partizanu, Radnički od crno-belih deli samo 4 boda; foto: Vanja Keser

Svega dve pozicije dele Radnički i Spartak na tabeli Superlige, ali je velika razlika u formi – Subotičani su na vrhuncu bili jesenac, a kod Nišlija je to upravo ovaj period, jer nisu poraženi u poslednjih 10 mečeva. Oba tima složna su u tome da će utakmica, koju igraju u nedelju 11. marta od 16 sati na "Čairu", biti teška i neizvesna.

U redovima gostiju imaju problema sa povredama igrača, dok je što se tiče prvotimaca Radničkog prehlađen samo Nikola Stanković. Tako će Trener Boban Dmitrović imati na raspolaganju sve fudbalere osim njega, pa očekuje pobedu. Ipak, on smatra i da neće biti lako jer Spartak, iako su u rezultatskoj krizi, igra odlično čitave sezone.

Bez obzira što je otišlo par igrača u zimskom prelaznom roku, mislim da i dalje igraju kao u jesenjem delu. Smatram da će za nas biti teže, jer smo navikli sve oko nas na pobede. Osećam da će biti napeta utakmica, dosta duela i da će možda sitnice odlučiti ovu utakmicu – priča Dmitrović.

Subotičani se nalaze na 5. poziciji Superlige, sa 9 bodova manje od Radničkog, ali je problem što su nanizali čak 4 poraza. Ono što ide u njihovu korist je što su jedan od samo 4 tima, koja su savladala Nišlije ove sezone.

O talentu stručnog štaba Spartaka govorio je i jedan od novajlija na "Čairu" Siniša Babić, koji je imao prilike da sarađuje sa trenerom Aleksandrom Veselinovićem.

Spartak je predvođen trenerom Veselinovićem ostvario istorijske rezultate. Imao sam priliku da sarađujem sa njim i Gaćinovićem u Vojvodini i mislim da su jedni od najtalentovanijih stručnih štabova u Srbiji. Mi nastavljamo naš posao da pobeđujemo, pogotovo pred našom publikom. Mislim da smo u dobroj formi, da hvatamo zalet za plej-of i siguran sam da navijači mogu da očekuju tri boda – priča Babić.

Ulaznice se mogu nabaviti na biletarnici hale "Čair" i na istočnoj tribini stadiona. Cene su 150 dinara za jug, 300 za istok i zapad i 1.500 dinara za ložu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gari

    17:18 // 11. 3. 2018.

    Pošto je Partizan pobedio Čukarički 2:0 , Radničkom odgovara i nerešeno sa Spartakom, a odgovara i njima jer Napredak igra sa CZ u BG(valjda pobeda CZ). Tako da će biti laganica. Mada bi trebalo da Radnički pobedi, naročito zbog Partizana i nnihovog "laprdanja" sa izjavama/odgovoru Radničkom(mada su se i Radnički, nalupao gluposti) !!!!!!!

  • Sv. Amstel

    10:49 // 11. 3. 2018.

    Nereseno ili podeda Spartaka. Nezgodan protivnik u Nisu.

  • Garamel

    10:14 // 11. 3. 2018.

    3 za 3

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: